kongresmen 28.05.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Mam dach deskowany i opapowany. Na to przyjdzie dachówka Creaton titania. Jaki kołnierz uszczelniający FAKRO do tej dachówki powinien być zamocowany EZV-P czy EHN-P. EZV - P jest do profilu do 45mm a EHN-P do profilu do 90mm. Nigdzie nie mogę znaleźć ile ma profil dachówki Titania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 28.05.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Obydwa będą pasować. Jej wysokość to na oko 4-5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kongresmen 28.05.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dzwoniłem dziś do Fakro i doradca klienta po skonsultowaniu dwukrotnym ze swoimi fachowcami powiedział, że rekomendowany kołnierz pod tą dachówkę to EZV-P. Temat zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts