EDZIA 22.06.2002 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2002 To w nawiązaniu do mojej ostatniej wypowiedzi jak sądzicieEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.06.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Domownicy... jeżeli są zimni to i wnętrze będzie zimne....brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.06.2002 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Bezwzględnie, dziuba! Wnętrze zawsze można sobie "dosympatycznić", w wypadku ludzi to znacznie trudniejsze (jeżeli w ogóle możliwe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endy 05.07.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 zdecydowanie - atmosferę tworzą ludzie. Z jednym wyjątkiem : ci ludzie muszą dobrze czuć sie w tym pomieszczeniu , a więc pytanie zostaje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.07.2002 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Ludzie ?ALbo żartujecie (a ja nie czaję) albo się mylicie.BYł czas, że dużo podróżowałem i często spałem w róznych hotelach. I jedne były barzo przytulne a inne raczej chłodne i wręcz odpychające.Jestem przekonany że przytulność można wytworzyć w prawie każdym wnętrzu poprzez dobranie kolorów ścian, kolorów i rodzaju firanek czy zasłon (bądź żaluzji, rolet), rodzaju oświetlenia (skrajnie mówiąc żarowe jest o wiele cieplejsze niż jarzeniowe), kolorów i rodzaju mebli i odpowiednią ilością odpowiednich dodatków. ALe to chyba każdy wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 09.07.2002 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 wydaje mi się, że to będą ciepłe kolory i ciepłe światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 09.07.2002 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 Pamiątki,coś co lubimy, co się mile kojarzy może zdjęcia(dyplomy uznania to już chyba nie).Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 09.07.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 czy aby na pewno musi być ciepło i sympatycznie, są ludzie, którzy źle czują się w takich sympatycznych wnętrzach za to napawają się pustymi płaszczyznami ścian, ich kolorem lub po prostu przestrzenią pustego salonu. Ja należę do graciarzy i boleśnie to odczułem przeprowadzając się z naszego poprzedniego mieszkania po ok 10 latach zbieractwa. Wiele rzeczy w pudłach pojechało do dziadków, a my tymczasem odtworzyliśmy w wynajętym na pół roku mieszkaniu część kolekcji rozmaitego dziadostwa (butelek, dzbanków itp).Finiszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.07.2002 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Właśnie.Więc dla każddego coś innego... Ewa, myśmy na przykład przeglądali wiele czasopism z wnętrzami i takie, które nam się podobało oglądaliśmy dokładniej pod kątem co możemy zastosować w naszym mieszkanku (na razie). I teraz nasze mieszkanko wydaje nam się miłe i przytulne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.07.2002 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Przytulnie i sympatycznie jest wtedy, kiedy dom ma duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 16.07.2002 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Idąc dalej tym tropem duszy, to można z domu zrobić żelazko, zrobi się za gorąco i znów nie będzie miło.Pozdrawiam szczególnie tych co pracują zamiast wypoczywać w skwarne latoFiniszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.07.2002 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 A tak poważnie na podstawie moich wakacyjnych podrózy /nie tylko po kraju/ w czasie których odwiedziłam kilka domów prywatnych muszę się znowu Maćku z Tobą zgodzić,że dla każdego coś innego ale pod jednym warunkiem -to coś czyli wystrój wnętrza naszego domu musi zharomizowany z naszą osobowością z naszymi upodobaniami nic na siłę, nic dla szpanu.Wnętrza nie mogą nas przerastać.Warto o tym pamiętać.My musimy pasować do wnętrza i odwrotnie.I taka symbioza sprawia,że dom ma duszępozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sza 25.07.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Edzia myślę, że "ciepła i przytulności" nie da się wytworzyć tak od razu (no chyba, że ktos ma znajomego zdolnego architekta wnętrz i duuuzo szmalu . Można kupić w Castoramie lub LeroyMerlin, są tysiące odcieni i farba NAPRAWDĘ pokrywa jedną warstwą! U mnie zakryła nawet klej po nieudolnie przyklejonej fototapecie . Gdybyś kupowała z mieszalnika, to niech cię nie naciągną na malowanie dwóch warstw. Dodam tylko, że po pomalowaniu sypialni na kolor "Miodowe Złoto" wszyscy pytali dlaczego zapalam światło w ciągu dnia... Pozdrawiam, Kaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.07.2002 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Ewa,zgadzam się. A tyle jest domów, które ludzie urządzają na pokaz dla gości i sąsiadów... sza, nie do końca miogę się zgodzić. Ciepły i przytulny może być nawet namiot jak się powiesi trochę suszonych kwitatów i odpowiednio oświetli latarką albo nawet rozepnie koszulkę w odpowiednim kolorze, żeby wytworzyć efekt świetlny. Nie trzeba koniecznie dużej kasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sza 26.07.2002 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 Maco, namioty na ogół mają kolorowe ścianki - coś w tym musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 26.07.2002 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 On 2002-07-26 11:19, sza wrote: Maco, namioty na ogół mają kolorowe ścianki - coś w tym musi być... Tak mysle ze namioty kojarza sie z przyjemnoscia i mila atmosfera ze wzgledu na letnie wyjazdy z dziwczetami i chlopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.07.2002 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 No i wątek niespodziewanie zrobił się na czasie czyli wakacyjno-wypoczynkowy. A zimą się może zastanowimy co zrobić z igloo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2002 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 On 2002-07-26 11:33, Macias wrote: letnie wyjazdy z dziwczetami i chlopakami No, no, Macias... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 26.07.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 Musze sprostowac ze wole dziewczyny.Zdecydowanie Pisalem tak dla tego ze sa na forum tez kobiety, i te chlopaki to oczywiscie z nimi w tych namiotach.No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.07.2002 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 A może dlatego jest miły bo jest mały i ... (uwaga, strzelam z drubej rury) kojarzy nam się podświadomie z czasem tuż-przedurodzinowym. Wtedy było okroponie ciasno ale za to jak przytulnie, miło, cieplutko, grało serce mamusi, kołysało,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts