Kominki Piotr Batura 29.05.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Zapraszam w odwiedziny do miasta, które wie co to prawdziwa i uczciwa ekologia. Organizuję tam szkolenie, które inauguruje cykl prezentacji, mających uświadomić współczesnym polakom co to jest drewno. Wczoraj do akcji dołączyły dwie regionalne dyrekcje Lasów Państwowych. To spory postęp w działaniach na rzecz poprawy stanu naszej wiedzy o tym co nas otacza i bez czego homo sapiens po prostu nie może żyć. Program: http://blog.kominki-batura.pl/?p=576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.05.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 .......homo sapiens po prostu nie może żyć............. On może żyć jak mu nikt w tym nie przeszkadza.Wielka fuzja Piotrek ,wielkie halo,..............Czy tylko typowy biznes naciągacza.Chcesz skupić brać kominkową w Nałęczowie by oznajmić im ,że: .... uświadomić współczesnym polakom co to jest drewno........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja przyjadę i poznam Ciebie i enia.Czy to to to trochę nie na wyrost???Zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 29.05.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Wczoraj do akcji dołączyły dwie regionalne dyrekcje Lasów Państwowych. No to akurat jedne z bogatszych, najbardziej dochodowych instytucji w Polsce. Mało kto o tym zresztą wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 30.05.2014 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Świetny pomysł Piotrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.06.2014 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Dzięki Hanka. W Nałęczowie nawiążę też do historii zduństwa i kultury ogniowej. Przywiozę kilka ciekawych eksponatów z mojego muzeum. Opowiem o nich. Np gofrownice do wyrobu gofrów na ognisku, lub garnek do wytwarzania kawy zbożowej. Będzie piecyk do podgrzewania jednocześnie 8 żelazek z Paryskiej wytwórni modnych ciuchów i kilka innych perełek...Wśród kilku czynnych urządzeń, pojawią się czynne repliki zabytkowych pieców i perełka: Piec z kafli huculskich wytworzonych w najstarszej polskiej kaflarni, czynnej do dziś. http://www.youtube.com/watch?v=FlHKtZK_i1w Filmik to pierwsza moja "produkcja". Podziękowania dla Portalu WRC - Wągrowiec, za merytoryczna pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 05.06.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Na FB świata kominków pojawiły się pierwsze foty z tego eventu, Panie Piotrze piękne rzeczy Pan czynisz szkoda że do wielkopolski mam tak daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 13.06.2014 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Mam zagadkę. Co to za koza? W Nałęczowie pierwszy raz publicznie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 13.06.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Witam. Ja wiem ale nie powiem ... Przez rok prawie nie mogłem nic powiedzieć, to i poczekam jeszcze ten tydzień lub dwa ... Będzie czarna, grafitowa, brązowa, z kaflami, taka jak na zdjęciach, na nodze ... no dla każdego coś innego ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.09.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Mam zagadkę. Co to za koza? W Nałęczowie pierwszy raz publicznie... . Witam wszystkich (mój pierwszy post). Sądzę że to jest Koza AB firmy Kratki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 07.09.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Brawo!!! zgadłeś można jeszcze odpowiedź rozwinąć inna nazwa to Piec wolnostojący BROWN dostępny w maketach Leroy Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.09.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Brawo!!! zgadłeś można jeszcze odpowiedź rozwinąć inna nazwa to Piec wolnostojący BROWN dostępny w maketach Leroy Merlin Fajnie jest handlować Kratkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 07.09.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Fajnie jest handlować Kratkami! skoro tak mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.09.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Brawo!!! zgadłeś można jeszcze odpowiedź rozwinąć inna nazwa to Piec wolnostojący BROWN dostępny w maketach Leroy Merlin Jest w "promocji" , tylko 2.590zł, "normalna" cena to 2.690zł W Kratki.pl "normalna" cena to 2.500 zł brutto , dopłata 90zł (lub 190zł) jest pewnie za kolor BROWN czyli jednak " Fajnie jest handlować Kratkami!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.09.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Miałem raczej na myśli odruch stada...Handluje kto żyw, czym się da, gdzie się uda, ile dadzą...dopóki pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 08.09.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam. Może to nie dyskusja na ten wątek, ale skoro się zaczęła ... Kratki.pl to jedyna firma na naszym rynku branżowym, kóra oferuje niektóre swoje produkty (pod innymi nazwami co prawda) w sieciach dużych sklepów budowlanych w cenach wyższych średnio o 90 - 200 zł niż wynoszą ceny detaliczne u innych sprzedawców. Mechanizm jest prosty - skoro "markety" chcą to proszę bardzo, czemu nie ... ale u ich przedstawicieli klient znajdzie taniej ... Taki swego rodzaju ewenement jeżeli chodzi o "sprzedaż hipermarketową" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bader 08.09.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Fajnie jest handlować Kratkami! A co , lepiej było handelkować Jide' m??? Zapomniał wół jak cielęciem był pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bader 08.09.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam. Może to nie dyskusja na ten wątek, ale skoro się zaczęła ... Kratki.pl to jedyna firma na naszym rynku branżowym, kóra oferuje niektóre swoje produkty (pod innymi nazwami co prawda) w sieciach dużych sklepów budowlanych w cenach wyższych średnio o 90 - 200 zł niż wynoszą ceny detaliczne u innych sprzedawców. Mechanizm jest prosty - skoro "markety" chcą to proszę bardzo, czemu nie ... ale u ich przedstawicieli klient znajdzie taniej ... Taki swego rodzaju ewenement jeżeli chodzi o "sprzedaż hipermarketową" Pozdrawiam. Skończyłbyś Mospanie z tą chwalbą ..... Nie jedyną ... to częsta praktyka i dosyć powszechna na każdym rynku... Jak widzę nie zaliczyłeś jeszcze " murzyn zrobił swoje , murzyn może odejść" Zapytaj Dwupostaciowego - ma już pewną praktykę pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.09.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Piec wolnostojący BROWN dostępny w maketach Leroy Merlin oglądałem "Piec wolnostojący BROWN" w sklepie LM - jeżeli jest to dokładna kopia pieca KOZA AB, to na zdjęciach oryginał wygląda dużo lepiej. Kolor brązowy taki sobie (ale to kwestia gustu). Może oryginalna Koza AB (czarna) wygląda lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 11.09.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 wygląda tak samo tylko że jest czarna gabaryt ten sam, wnetrze to samo tylko kolor inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts