cotbas 29.05.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) Witam serdecznie forumowiczów.Po długim (4 -letnim) podglądaniu Was ,zaczynamy i my.Mimo, iż tak długo tu jestem, dalej jestem pełna strachu, ale co tam...Damy radę.Mam nadzieję,że z waszą pomocą.Gorąco zapraszam do komentowania ,bo wiem,że negatywy potrafią być pozytywne. Edytowane 29 Maja 2014 przez cotbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cotbas 29.05.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Kilka słów o nas.Jesteśmy rodzinką 2+1+pies.Naszą olbrzymią miejską działkę (cale 457 metrów) kupiliśmy na przetargu z miasta.Jej plusy-woda-po drugiej stronie ulicy,prąd,kanalizacja i gaz 3m od granicy działki.Z jednej strony mamy już nowopobudowanych sąsiadów.Rozmiary działki wymusiły na nas zrobienie projektu indywidualnego.Ładny czy nie, dla nas praktyczny i ma to co chcieliśmy i musieliśmy mieć.Tak nam się przynajmniej wydawało.Cena projektu w cenie projektu standardowego.Ale nie ma nic za darmo.W zamian zgodziliśmy się ,że projekt J3 trafia na stronę pracowni Małe domki:http://maledomki.pl/index.php/projekty-duych-domow/dom-j3-detail.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts