ewelina 26.05.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 w niskociśnieniowe i mokre dni w kominku powstaje ciąg wsteczny -tylko przy zimnym kominie. Ponieważ komin jest z konieczności usytuowany poniżej kalenicy poradzono mi podwyższenie komina + ew. montaż strażaka - szukam fachowca z okolic Otwocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 27.05.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Cześć, jak chcesz mogę podać na priv namiar do mistrza kominiarskiego z Otwocka, napewno pomoże Ci w tej sprawie. Pozdro...kominiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina 28.05.2004 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 dziękuję bardzo, oczywiście bardzo chętnie. może to bedzie mistrz kominiarski, bo ja spotkałam młodego bardzo sympatycznego komiarczyka, który wstawił mi kawałek rury na komin i zapewniał, że bedzie wszystko o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 28.05.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 dziękuję bardzo, oczywiście bardzo chętnie. może to bedzie mistrz kominiarski, bo ja spotkałam młodego bardzo sympatycznego komiarczyka, który wstawił mi kawałek rury na komin i zapewniał, że bedzie wszystko o.k. Namiary podaję na priv, a co do tego kominiarczyka to mogę tylko powiedzieć: każdy mistrz kominiarski jest kominiarzem, nie każdy kominiarz jest mistrzem kominiarskim, warto to zawsze sprawdzać. Z kominiarskim pozdrowieniem, kominiarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts