lf65 08.06.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 nie mam tą co każdy ja projekt też kupiłem w 2006 roku a zacząłem budowę w 2012 ja nawet wykusza nie mam usunąłem żeby zmieścić si ę na działce ale lukrecja podobała nam się ja też od południa mamy taras dlatego zrobiliśmy taki duzy balkon obecnie ma 2,3m na 8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.06.2014 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 No, tak , nasz balkon wg projektu ma 5,0 x 1,1A schody macie z tyłu domu? z przodu kuchnię?czy lustrzane odbicie przod/tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lf65 09.06.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) schody mamy w salonie jak w projekcie ale tak aby pasowały i były wygodne bo w projekcie są zabiegowe również sypialkę zrobiliśmy na dole żeby nie wchodzić po schodach na starość widać na projekcie kosztem kotłowni zmieniliśmy garderobę zaznaczone na czerwono a do kotłowni wchodzimy z łazienki mieliśmy dużo zmian i człowiek co nam adoptował projekt to zrobił nam osobno zmiany bo by było dużo czerwone Edytowane 9 Czerwca 2014 przez lf65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lf65 09.06.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 musiałem podzielić na 2 tematy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.06.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Fajnie Wam wyszło. U Was jest po prostu wejście z drugiej strony! MY mamy wejscie w Waszym wc, a Wy w naszej spizarni Ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.06.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Białości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 3 i 5 co to? 3 podobna do rogownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.06.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Aniu, 3 rogownica, 5 clematis bylinowy Recta. Faktycznie wyprostowany i bardzo obfity w kwiaty. Ma twarde i proste łodygi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.06.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 drzwi z klameczkami i klapka dla kotów i w łazience do wiatrołapu - w końcu zgodziłam się na drzwi spiżarnia - jednak wymieniliśmy tamte stare drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.06.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 obiecana klapka dla kotów do kuwety w pom.gosp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 clematis zapisuje do najblizszych zakupow, sliczny jest. rogownice w koncu tez sobie musze posadzic, bo jak floksy na skalniaku przekwitly to smutno sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.06.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Rogownica stara ekspansywna a jak pięknie pachnie i wygląda, tez ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.06.2014 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 i jeszcze tu najlepszego życzę http://www.florapolska.com/moduly/sklep/UserFiles/71/zdjecie_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.08.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 hej Dorbie! pięknie ogród zarasta! i gratuluję drzwi, trochę się naczekaliście pozdrawiam wszystkich serdecznie, włącznie z kotami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.08.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dzięki Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 wklejam z prośbą o kliknięcie - Moni się to zdecydowanie należy Jeśli ktoś tu zagląda i ma konto na Facebooku, to proszę nieśmiało o głosiki na mój ogród w konkursie zgłosiłam się 8 tygodni za późno,wię szanse żadne na nagrodę, ale może chociaż na jakiś florowit www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/marzenie-o-angielskim-ogrodzie?contestGuid=53809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.11.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dorbie, Byłam wierną czytelniczka twojego dziennika zatem nie mogłam sobie darować odwiedzin w nowym wątku:-). Jak ty sobie radzisz z takim wielkim ogrodem??? To masa pracy - bardzo podziwiam!!! Ja w swoim małym ogródku czasami nie mam kiedy pogrzebać, a w ogrodzie zawsze jest jakaś praca:D Wrzucisz zdjęcia jesienne? też musiało być kolorowo... A właśnie w związku ze zdjęciami, czy nie miałaś problemów, aby wklejać zdjęcia z googla? chciałam odświeżyć swój dziennik, do którego mam duży sentyment, ale ciągle krzyczało, że zdjęcia są za duże:-( oczywiście chciałam kontynuować starą wersję, ta nowa wersja blogowa jest tragiczna i nie przekonałam się do niej.... Jak wrzucasz zdjęcia, że są duże i tez w starym układzie? I kolejne pytanie jak nazywa się taka złocista duża tuja, którą masz przy bramie? Wygląda pięknie i mam miejsce na podobną Pozdrawiam i trzymam kciuki za pracowitą ogrodniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.11.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Witaj Renka, ja ostatnio bardzo zaniedbałam dziennik. Powiem ci szczerze, ze odkąd wróciliśmy z wakacji na koniec sierpnia, to nie pieliłam w ogródku, zarosło mi strasznie. Zostawiam na wiosnę Ta thuja to cyprysik Lawsona Ivonne, rosnie strasznie duża i szybko, nam już wchodzi na scieżkę i ją podcinamy. Poszukam zdjęc i wkleję. Ostatnio umieszczam zdjecia na bieżąco na facebook, tam szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.11.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 o mam srebrną odmianę cyprysika, poszukam zatem tej złotej, dzięki:-) Dałam radę z tymi zdjęciami - przypomniałam sobie najprostszą metodę i działa:-) Będę zatem aktualizować dziennik... jeśli tylko będzie co aktualizować, bo mało rzeczy robimy lub bardzo powoli... takie czasy... Będę wpadać zatem, gdy coś pokażesz, bo lubię twój ogród:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.12.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts