dominikams 04.01.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Hej Dorbie Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętasz (budowałyśmy mniej więcej w tym samym czasie i chyba masz taką samą pc - to tak gwoli identyfikacji ). Widzę, że szalejesz ogrodniczo, ogród masz niesamowity i bardzo mi się podoba, że robisz takie zestawienia z kilku egzemplarzy tej samej odmiany (ja mam z tym problem, choć trochę już mi się zaczyna udawać). Muszę przejrzeć Twój dziennik wcześniejszy, bo już niewiele pamiętam z Twojej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 03.03.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 dominikams? Najbardziej zapamiętana osoba z tego forum muratordom. Pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.03.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Widać że ogród kochany bo odwdzięczyć się wyjątkowym pięknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Zdrowych, wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.12.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Piękna jest radość w Święta Bożego narodzenia ciepłe są myśli o bliskich niech miłość i szczęście otoczą dzisiaj i w Nowym Roku nas wszystkich Wesołych Świąt życzy Bogusia z Rodziną http://strzelec.pwsz.nysa.pl/wp-content/uploads/2012/12/kartka.jpg Ostatnio edytowane przez rogbog; Dzisiaj o godzinie 18:51 Edytowane 26 Grudnia 2015 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 15.10.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Witaj Dorbie Nie wiem, czy jeszcze tu zagladasz... Trafilam do Ciebie z tego watku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?151623-Piece-wolnostoj%C4%85ce-z-doprowadzeniem-powietrza-z-zewn Niestety link, ktory podalas na koncu nie dziala Poszukuje kozy z doprowadzeniem powietrza z zewnatrz, ale jak na razie z mizernym skutkiem:bash: Moglabys dac namiary, gdzie kupilas swoja? pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts