KapitanKatana 01.06.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jaki agregat tynkarski wybrać ??? Zastanawiałem się nad Kaletą 5S, ale niewiem czy to dobry pomysł . Co o tym sądzicie ??? Jeśli napisałem w złym temacie przenieście do innego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.06.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 czy chcesz na nim zarobkowac czy tylko kupic na wlasny uzytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KapitanKatana 01.06.2014 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Chciałbym na tym zarabiać (robić tynki domków, a później bloków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 02.06.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Chciałbym na tym zarabiać (robić tynki domków, a później bloków) Tynki domków a póniej bloków - no.... dobry plan, ale radzę Ci nad tymi blokami dobrze się zastanowić jak nie znasz żadnego generalnego wykonawcy Chyba, że znasz... Co do agregatu: ja mam putzmeister MP25 i kaletę 3 - na oba nie narzekam....z tym, że putzmeister ma już 5 lat a kaleta 1 rok - zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KapitanKatana 02.06.2014 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A co z tą Kaletą 5S ??? Miał ktoś z was ten agregat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BogdanNalej 03.11.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ja korzystałem z Kalety A5 jak koledze pomagałem w rozkrecaniu biznesu w budowlance... wypożyczał jeszcze przez bmb. Teraz podobnie jak ewbuxxxo ma mp25 bo jest najbardziej wszechstronny jego zdaniem... można go ładnie poustawiać i regulować na różne zadania. Z bmb zna się już dobrze więc jak przyszło co do czego to kupował też tam... Przed kupnem dostał jeszcze sporo fachowych porad jak odpowiednio ustawic maszynę bo to w sumie trochę nowsza maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 03.11.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 BMB trzeba pochwalić... dobre rady w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts