Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bazar kominkowy na FM - dla Adminów

Forest-Natura

Recommended Posts

Witam.

Jak w tytule ...

Nie tak dawno jeszcze, prowadząc typowy wątek tematyczny pod innym płatnym "nickiem", byłem regularnie moderowany przez Adminów Forum Muratora. Systematycznie usuwano zamieszczane tam posty pomimo tego że w moich wypowiedziach starałem się (a to potrafię) zachowywać choćby dla zwyczajnej przyzwoitości jakiś tam poziom merytoryczny i przemycać w nich całkiem niezłą dawkę wiedzy technicznej dla zaintersowanych Forumowiczów.

To co obecnie się dzieje na FM to czysta kpina ze strony właścicieli serwisu Muratordom oraz Administratorów i Moderatorów Forum Muratora.

Kpina z czytelników i użytkowników FM.

Kpina w każdym dziale tego forum, bo to że tytuł tematu odnosi się do działu Kominki to czysty przypadek. Wchodząc w jakikolwiek dział FM jest to samo - śmietnik reklamowy tworzony przez nic nie wnoszące tematy publikowane przez płatne profile.

W zeszłym jeszcze roku Moderatorzy nie pozwalali na tego typu wątki, tudzież nawet pojedyncze posty ... obecnie ... nie przelewa się pewnie i w kasie właściciela serwisu Muratordom ... Stąd cała masa gównianych wątków zatytułowanych: "sprzedam ... promocja ... oddam za półceny ... wstąp do naszego sklepu www, itp.

Gówniane i nic nie wnoszące wątki prowadzą zarówno osoby nie mające żadnego pojęcia o tym w jaki sposób prawidłowo kominek wykonać, jak i "stare repy" które na swej pracy zęby zjadły.

Nie obchodzi mnie kto ... i czyje są te wątki ... skoro Adminy i Moderatorzy FM nie potrafią tego powiedzieć to zrobię to ja:

Wypier...ać dziady z takimi wątkami do działu z ogłoszeniami typu "Kupię, sprzedam, wymienię" ...

I równocześnie kulturalna już prośba do Adminów o przeniesienie tych wątków do właściwego działu z ogłoszeniami jaki istnieje na FM ...:rolleyes:

Pozdrawiam.

Co pozostaje obserwując kierunek rozwoju tego forum.... Szczególnie od roku - dwóch lat

Pisać tak jak reszta i nie przejmować się niczym, zrezygnować z pisania.

Co też z premedytacją czynie i promuje nieraz towary - produkty z swojej oferty. Zaznaczam, że moja oferta obejmuje własną produkcję i produkty producentów z którymi współpracuje od długiego czasu nieprzerwanie

Można też pod otoczką szlachetnych idei, niesienia informacji technicznych, manipulować użytkownikami i wciskać im rozwiązania różnych producentów, od których aktualnie dostaje się rożne profity. Czyli jak wiatr zawieje i kto zapłaci więcej......

Salon Kratki.pl

Witam.

Obecnie Mila posiada wyłożenie paleniska z betonu szamotowego Acumotte. Polecam jak się wermikulit rozsypie - dużo lepiej stabilizuje ogień i pracę samego paleniska.

Pozdrawiam.

Salon Partnerski Kratki.pl

Pełna autoryzacja producenta, sprzedaż, montaż, projekty kominków, doradztwo techniczne i produktowe.

Zapraszamy w poniedziałek - piątek 10.00 - 18.00, sobota 9.00 - 14.00

W 10-20 minut wygodnie dojedziecie Państwo do nas autostradą z każdego miejsca na Śląsku.

Prowadzimy również pełną sprzedaż wysyłkową na terenie całego kraju. Tutaj znajdziesz adres sklepu internetowego - zapraszamy

zapomniał wół jak cielęciem był ? :jawdrop:

Forest to nie jest tylko Twoje podwórko, każdy tu jest gościem. Połowa tematów na tym forum dotyczy wkładów kratki, a ludzie już nie chcą taniego dziadostwa które namiętnie promujesz. Ja tego producenta nie mam i nie będę miał w swojej ofercie poprzez chore podejście kadry zarządzającej w tej firmie. Zmień ton swoich wypowiedzi bo pokazujesz co Ci z butów wystaje.

Gość Arturo72
Połowa tematów na tym forum dotyczy wkładów kratki, a ludzie już nie chcą taniego dziadostwa które namiętnie promujesz.

Mam Basię z kratek,gdybym kupował jeszcze raz,ponownie byłaby Baśka...

Mam Basię z kratek,gdybym kupował jeszcze raz,ponownie byłaby Baśka...

To nie jest AWANTURA O BASIĘ. Baska jest wporzo...Nadia jeszcze atrakcyjniejsza. W Nałęczowie pokażę jeszcze nowszą jej wersję. Będzie też nowość - "AB"...:)

Zmień ton swoich wypowiedzi bo pokazujesz co Ci z butów wystaje.

nie zgadzam się z takimi wypowiedziami...

znam Foresta, odwiedziłem go ostatnio i jestem pełen podziwu dla salonu, który stworzył

owszem są "Kratki" ale jest także wiele innych ciekawych rzeczy dla klientów bardziej wymagających

Witam.

Ha ... sami zacni goście ...

Nawiązując do słownictwa dialogowego Himilsbach - Holubek ... poproszę kolejny raz czytających to Adminów i o wypier....ie wątków typowo ogłoszeniowych zakładanych przez płatne profile tam gdzie ich miejsce - do działu FM z ogłoszeniami ...

Bo jak nie to wykupię taki profil i będę notorycznie zamieszczał w tym dziale pierdołowate wątki o tym że mam do sprzedania fioletowe gacie świetnie nadajace się do spalenia w kominku, lub temu podobne ... byle "w temacie" ... Ugotujecie się szanowni Admini we własnym sosie ... ale za to zarobicie tego tysiaka dla Wydawnictwa ... ja tam odżałuję ... :)

Pozdrawiam.

Witam,

kominiarz

nie zgadzam się z takimi wypowiedziami...

chodziło mi o jedno wyrażenie jakim ostatnio posłużył się również Kalisz

Wypier...ać dziady

kominy

A to może ktoś Ci pomoże mieć to w ofercie bez podejścia do kadry zarządzającej

Jeśli to jedyny powód.....

źle sformułowałem stwierdzenie, moje jakieś tam niuanse zostawiam dla siebie, natomiast warto mieć przynajmniej 1 wklad z tej firmy bo dzieki niemu bardzo dobrze sprzedają się inne droższe marki :) muszę zamówić nową zuzie bo niechcący ostatnio się sprzedała

Bo jak nie to wykupię taki profil i będę notorycznie zamieszczał w tym dziale pierdołowate wątki o tym że mam do sprzedania fioletowe gacie świetnie nadajace się do spalenia w kominku, lub temu podobne ... byle "w temacie" ... Ugotujecie się szanowni Admini we własnym sosie ... ale za to zarobicie tego tysiaka dla Wydawnictwa ... ja tam odżałuję ...

Forest odżałuj w końcu jesteś protoplastą, może nowe trendy wprowadzisz :)