Forest-Natura 01.06.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Witam. Jak w tytule ... Nie tak dawno jeszcze, prowadząc typowy wątek tematyczny pod innym płatnym "nickiem", byłem regularnie moderowany przez Adminów Forum Muratora. Systematycznie usuwano zamieszczane tam posty pomimo tego że w moich wypowiedziach starałem się (a to potrafię) zachowywać choćby dla zwyczajnej przyzwoitości jakiś tam poziom merytoryczny i przemycać w nich całkiem niezłą dawkę wiedzy technicznej dla zaintersowanych Forumowiczów. To co obecnie się dzieje na FM to czysta kpina ze strony właścicieli serwisu Muratordom oraz Administratorów i Moderatorów Forum Muratora. Kpina z czytelników i użytkowników FM. Kpina w każdym dziale tego forum, bo to że tytuł tematu odnosi się do działu Kominki to czysty przypadek. Wchodząc w jakikolwiek dział FM jest to samo - śmietnik reklamowy tworzony przez nic nie wnoszące tematy publikowane przez płatne profile. W zeszłym jeszcze roku Moderatorzy nie pozwalali na tego typu wątki, tudzież nawet pojedyncze posty ... obecnie ... nie przelewa się pewnie i w kasie właściciela serwisu Muratordom ... Stąd cała masa gównianych wątków zatytułowanych: "sprzedam ... promocja ... oddam za półceny ... wstąp do naszego sklepu www, itp. Gówniane i nic nie wnoszące wątki prowadzą zarówno osoby nie mające żadnego pojęcia o tym w jaki sposób prawidłowo kominek wykonać, jak i "stare repy" które na swej pracy zęby zjadły. Nie obchodzi mnie kto ... i czyje są te wątki ... skoro Adminy i Moderatorzy FM nie potrafią tego powiedzieć to zrobię to ja: Wypier...ać dziady z takimi wątkami do działu z ogłoszeniami typu "Kupię, sprzedam, wymienię" ... I równocześnie kulturalna już prośba do Adminów o przeniesienie tych wątków do właściwego działu z ogłoszeniami jaki istnieje na FM ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 01.06.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Co pozostaje obserwując kierunek rozwoju tego forum.... Szczególnie od roku - dwóch latPisać tak jak reszta i nie przejmować się niczym, zrezygnować z pisania.Co też z premedytacją czynie i promuje nieraz towary - produkty z swojej oferty. Zaznaczam, że moja oferta obejmuje własną produkcję i produkty producentów z którymi współpracuje od długiego czasu nieprzerwanie Można też pod otoczką szlachetnych idei, niesienia informacji technicznych, manipulować użytkownikami i wciskać im rozwiązania różnych producentów, od których aktualnie dostaje się rożne profity. Czyli jak wiatr zawieje i kto zapłaci więcej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 01.06.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Salon Kratki.pl Witam. Obecnie Mila posiada wyłożenie paleniska z betonu szamotowego Acumotte. Polecam jak się wermikulit rozsypie - dużo lepiej stabilizuje ogień i pracę samego paleniska. Pozdrawiam. Salon Partnerski Kratki.pl Pełna autoryzacja producenta, sprzedaż, montaż, projekty kominków, doradztwo techniczne i produktowe. Zapraszamy w poniedziałek - piątek 10.00 - 18.00, sobota 9.00 - 14.00 W 10-20 minut wygodnie dojedziecie Państwo do nas autostradą z każdego miejsca na Śląsku. Prowadzimy również pełną sprzedaż wysyłkową na terenie całego kraju. Tutaj znajdziesz adres sklepu internetowego - zapraszamy zapomniał wół jak cielęciem był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 01.06.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Witam.Nie, nie zapomniał ... stąd ten temat ... i poczytaj resztę wypowiedzi z cytowanego przez Ciebie wątku ...Jest i inne przysłowie o nożycach i stole ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.06.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to jeszcze jedne nożyce...Sfrustrowany ostatni Mohikanin? Z tym Salonem Kratki pl to tak naprawdę pokazałeś nam drogę. Byłeś prekursorem nowego trendu, na który teraz wulgarnie psioczysz. Gorszy dzionek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 02.06.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Forest to nie jest tylko Twoje podwórko, każdy tu jest gościem. Połowa tematów na tym forum dotyczy wkładów kratki, a ludzie już nie chcą taniego dziadostwa które namiętnie promujesz. Ja tego producenta nie mam i nie będę miał w swojej ofercie poprzez chore podejście kadry zarządzającej w tej firmie. Zmień ton swoich wypowiedzi bo pokazujesz co Ci z butów wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.06.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Połowa tematów na tym forum dotyczy wkładów kratki, a ludzie już nie chcą taniego dziadostwa które namiętnie promujesz. Mam Basię z kratek,gdybym kupował jeszcze raz,ponownie byłaby Baśka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.06.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mam Basię z kratek,gdybym kupował jeszcze raz,ponownie byłaby Baśka... To nie jest AWANTURA O BASIĘ. Baska jest wporzo...Nadia jeszcze atrakcyjniejsza. W Nałęczowie pokażę jeszcze nowszą jej wersję. Będzie też nowość - "AB"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 02.06.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam.Wątek nad wyraz żwawo się rozwija ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.06.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Forum łyka brednie chętniej niż perełki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 03.06.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Zmień ton swoich wypowiedzi bo pokazujesz co Ci z butów wystaje. nie zgadzam się z takimi wypowiedziami... znam Foresta, odwiedziłem go ostatnio i jestem pełen podziwu dla salonu, który stworzył owszem są "Kratki" ale jest także wiele innych ciekawych rzeczy dla klientów bardziej wymagających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominy 03.06.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja tego producenta nie mam i nie będę miał w swojej ofercie poprzez chore podejście kadry zarządzającej w tej firmie. A to może ktoś Ci pomoże mieć to w ofercie bez podejścia do kadry zarządzającej Jeśli to jedyny powód..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bader 03.06.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Niesamowite Forest dorasta! Gorzej ,że inni dalej robią kupę w własne gniazdo, nie widząc , że systematycznie je niszczą ........ pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 04.06.2014 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam. Ha ... sami zacni goście ... Nawiązując do słownictwa dialogowego Himilsbach - Holubek ... poproszę kolejny raz czytających to Adminów i o wypier....ie wątków typowo ogłoszeniowych zakładanych przez płatne profile tam gdzie ich miejsce - do działu FM z ogłoszeniami ... Bo jak nie to wykupię taki profil i będę notorycznie zamieszczał w tym dziale pierdołowate wątki o tym że mam do sprzedania fioletowe gacie świetnie nadajace się do spalenia w kominku, lub temu podobne ... byle "w temacie" ... Ugotujecie się szanowni Admini we własnym sosie ... ale za to zarobicie tego tysiaka dla Wydawnictwa ... ja tam odżałuję ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 04.06.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam, kominiarz nie zgadzam się z takimi wypowiedziami... chodziło mi o jedno wyrażenie jakim ostatnio posłużył się również Kalisz Wypier...ać dziady kominy A to może ktoś Ci pomoże mieć to w ofercie bez podejścia do kadry zarządzającej Jeśli to jedyny powód..... źle sformułowałem stwierdzenie, moje jakieś tam niuanse zostawiam dla siebie, natomiast warto mieć przynajmniej 1 wklad z tej firmy bo dzieki niemu bardzo dobrze sprzedają się inne droższe marki muszę zamówić nową zuzie bo niechcący ostatnio się sprzedała Bo jak nie to wykupię taki profil i będę notorycznie zamieszczał w tym dziale pierdołowate wątki o tym że mam do sprzedania fioletowe gacie świetnie nadajace się do spalenia w kominku, lub temu podobne ... byle "w temacie" ... Ugotujecie się szanowni Admini we własnym sosie ... ale za to zarobicie tego tysiaka dla Wydawnictwa ... ja tam odżałuję ... Forest odżałuj w końcu jesteś protoplastą, może nowe trendy wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominy 05.06.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja kupiłem Varia Bh aby sprzedawać Zuzki - ale każdy ma swoją strategię ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.06.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Od Redakcji: Prosimy zgłaszać takie tematy, które łamią regulamin. Moderatorzy reagują na każde zgłoszenie, nie zawsze sami znajdą taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts