legolass97 02.06.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam, mam bojler Electrolux EWH-30 SL. ( 30 l ). Bojler ma z 8 lat lecz jest w prawie idealnym stanie wizualnym jak i techniczym. Działa bez problemu i zawsze działał od kąd był kupiony. Ile może być wart przy sprzedaży na Allegro czy olx? 50zł, 100zł? Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.06.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam, mam bojler Electrolux EWH-30 SL. ( 30 l ). Bojler ma z 8 lat lecz jest w prawie idealnym stanie wizualnym jak i techniczym. Działa bez problemu i zawsze działał od kąd był kupiony. Ile może być wart przy sprzedaży na Allegro czy olx? 50zł, 100zł? Dziękuje i pozdrawiam. Licytacja od 50 to się dowiesz Między nami 8 lat to ten bojler może mieć kamień kotłowy, że jego pojemność to 10 litrów, a grzałka jest już przetopiona tak samo może być uszkodzony termostat. Sama uszczelka przy wymianie grzałki 1,6 kW kosztuje ok 70 zł. Taki stan jak piszesz byłby wtedy gdy sfotografujesz te elementy i umieścisz w opisie przedmiotu - wtedy cena może być nawet i 300 zł. Zawsze uważam, że kosztuje coś tyle ile ktoś jest gotów zapłacić wg mnie jeśli znajdzie się kupiec za 50 plus przesyłka to zrobiłeś dobry interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legolass97 03.06.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Dzięki za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts