coffii 26.05.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Czy ktoś może powiedzieć coś o tym projekcie?Może ktoś z was budował?Za wskazówki i rady będę wdzięcznahttp://www.apa-domy.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 26.05.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Jeżeli chodzi o funkcjonalnosc nie mam zasrzeżeń poza dodaniem prysznica a wc na dole, dom generalnie może się podobać. W końcu nie kazdy musi lubic zwykłe dwuspadowe dachy (ten niestety trochę skomplikowany i przez to drogi no i okna połaciowe inwestycji takze nie potaniaja). Poza tym nalezy zwrócic uwage na ilość przewodów w kominie w kotłowni - tutaj na rysunkuwygląda, ze jest ich za mało. Ten dom przeznaczony jest dla suoer porządnej pani domu, co to każde naczynie myje NATYCHMIAST po uzyciu - kuchnie dokładnie w osi widokowej z kąta wypoczynkowego. Ja do takich pań domu nie należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffii 26.05.2004 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Jeżeli chodzi o funkcjonalnosc nie mam zasrzeżeń poza dodaniem prysznica a wc na dole, dom generalnie może się podobać. W końcu nie kazdy musi lubic zwykłe dwuspadowe dachy (ten niestety trochę skomplikowany i przez to drogi no i okna połaciowe inwestycji takze nie potaniaja). Poza tym nalezy zwrócic uwage na ilość przewodów w kominie w kotłowni - tutaj na rysunkuwygląda, ze jest ich za mało. Ten dom przeznaczony jest dla suoer porządnej pani domu, co to każde naczynie myje NATYCHMIAST po uzyciu - kuchnie dokładnie w osi widokowej z kąta wypoczynkowego. Ja do takich pań domu nie należę Dzięki za rady Mnie się też taka mała łazienka nie podoba, ale nie ma za bardzo jak jej powiekszyć, za to inne parametry domu są ok. Poszerzyłabym tylko garaz, żeby zmiesciły się 2 samochody. Na kominach nie znam się jeszcze za bardzo, więc nie wiem o co chodzi w ilości przewodów. Do super pożądnych pań domu tez nie należę, alę planuję zainwestować w zmywarę Dzięki za rady i czekam na kolejne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 26.05.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 nieciekawy-drogi dach, zacznij budowę od zakupu dachówki, więźby+ekipa,-WC na dole koniecznie z prysznicem-TV przy schodach-schody zabiegowe uważam za mało wygodne-przejście z garażu do domu przez kotłownię... nieciekawe-kuchnia całkowicie otwarta na salon to też nienajszczęśliwszy pomysł-portal z kolumnami- tragiczny trochę poprawek i mógłby byc ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffii 27.05.2004 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 No to chyba zostanę przy APS 71 z Archiprojektu. http://www.archiprojekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 27.05.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Zdecydowanie ! ja może zrezygnowałabym z tych lukarn w pokojach na poddaszu, ale jeśli takie ci sie podobaja to nie ma sprawy. Układ duzo lepszy niż w Irydzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 14.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ...jak w tytule A może jest ktoś kto też zdecydował się na ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts