Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt IRYDA pracownia DOMOWE KLIMATY

Recommended Posts

Jeżeli chodzi o funkcjonalnosc nie mam zasrzeżeń poza dodaniem prysznica a wc na dole, dom generalnie może się podobać. W końcu nie kazdy musi lubic zwykłe dwuspadowe dachy (ten niestety trochę skomplikowany i przez to drogi no i okna połaciowe inwestycji takze nie potaniaja). Poza tym nalezy zwrócic uwage na ilość przewodów w kominie w kotłowni - tutaj na rysunkuwygląda, ze jest ich za mało. Ten dom przeznaczony jest dla suoer porządnej pani domu, co to każde naczynie myje NATYCHMIAST po uzyciu - kuchnie dokładnie w osi widokowej z kąta wypoczynkowego. Ja do takich pań domu nie należę :oops: :oops: :oops:

Jeżeli chodzi o funkcjonalnosc nie mam zasrzeżeń poza dodaniem prysznica a wc na dole, dom generalnie może się podobać. W końcu nie kazdy musi lubic zwykłe dwuspadowe dachy (ten niestety trochę skomplikowany i przez to drogi no i okna połaciowe inwestycji takze nie potaniaja). Poza tym nalezy zwrócic uwage na ilość przewodów w kominie w kotłowni - tutaj na rysunkuwygląda, ze jest ich za mało. Ten dom przeznaczony jest dla suoer porządnej pani domu, co to każde naczynie myje NATYCHMIAST po uzyciu - kuchnie dokładnie w osi widokowej z kąta wypoczynkowego. Ja do takich pań domu nie należę :oops: :oops: :oops:

Dzięki za rady :)

Mnie się też taka mała łazienka nie podoba, ale nie ma za bardzo jak jej powiekszyć, za to inne parametry domu są ok.

Poszerzyłabym tylko garaz, żeby zmiesciły się 2 samochody.

Na kominach nie znam się jeszcze za bardzo, więc nie wiem o co chodzi w ilości przewodów.

Do super pożądnych pań domu tez nie należę, alę planuję zainwestować w zmywarę 8)

Dzięki za rady i czekam na kolejne.

Pozdrawiam.

nieciekawy

-drogi dach, zacznij budowę od zakupu dachówki, więźby+ekipa,

-WC na dole koniecznie z prysznicem

-TV przy schodach

-schody zabiegowe uważam za mało wygodne

-przejście z garażu do domu przez kotłownię... nieciekawe

-kuchnia całkowicie otwarta na salon to też nienajszczęśliwszy pomysł

-portal z kolumnami- tragiczny

trochę poprawek i mógłby byc ciekawy

• 1 year później...