martinusix 04.06.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Dzień dobry Chciałbym zapytać się o dobór średnicy rur systemu zgrzewanego PP. Chcę dokonac wymiany starych ocynkowanych rur o średnicy 1 cala doprowadzających wodę od wodomierza. Moje pytanie dotyczy doboru średnicy rur zgrzewanych: czy rurę ocynkowaną 1 cal mogę zastąpić spokojnie rurą PP fi 32, czy lepiej będzie jeśli zastąpie ją rurą fi 40? Proszę o pomoc Wymieniana rura bąedzie główną rura doprowadzającą wodę do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.06.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 DN32 wystarczy nawet z zapasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinusix 05.06.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 DN32 wystarczy nawet z zapasem. Dzięki wielkie za odpowiedz w takim razie zamawiam rure fi 32 A rura fi 40 PP odpowiada rurze stalowej o średnicy 1 1/4 cala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts