mgedzior 04.06.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam. Małymi kroczkami zaczynam się wyprowadzać od rodzicow, dostałem kawalerkę 32m2. Czy ktoś jest w stanie pomóc w aranżacji wnętrza? Remont chciałbym zrobić od zera, aktualnie w łazience jest wanna, myślę czy jej nie zastąpić kabiną prysznicową. Wpadłem również na pomysł aby w jakiś sposób wydzielic pomieszczenie sypialnianie, jednak ze względu na rozkład mieszkania kompletnie nie mam pomysłu jak to zrobić. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.06.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Bez wymiarów ciężko doradzić,może w miejscu kuchni sypialnia a aneks na ścianie łazienkowej.....? Gdzie jest pion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts