lexie24 04.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 WitamJestem nowym użytkownikiem forum, często przeglądam Wasze inspiracje i mam nadzieję, że mi również pomożecie. Mam pytanie odnośnie koloru drzwi i paneli. Drzwi kupiliśmy w kolorze dąb sonoma, jeżeli chodzi o panele to zastanawiamy się nad dąb liverpool albo dąb palony. Które z nich będą bardziej współgrać z drzwiami?Drugie pytanie dotyczy kuchni. Mamy zamówioną kuchnię lakierowaną, jaśniutki beż, do tego jasny szary blat. Płytki na ścianę wybrać jasne szare czy takie prawie białe?. Najgorzej z płytkami na podłogę. Czy beżowe płytki będą pasować? Nie zleje się to z kuchnią? Szukamy z narzeczonym jednokolorowych płytek, bez żadnych mazów i wzorków, gres polerowany odpada. Może coś polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts