odaro 04.06.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Czy ktoś potrafi podać jaka jest pojemność korytek kablowych grzebieniowych. Np ile przewodów o przekroju 2,5mm2 zmieści się w korytku grzebieniowym o wym. 80 x 60mm szerokość x wysokość. Chodzi mi o o korytka grzebieniowe. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez odaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.06.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tu sobie wyliczysz: http://www.niedax.pl/download-kalkulator.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 05.06.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tu sobie wyliczysz: http://www.niedax.pl/download-kalkulator.html Mnie chodziło o korytka grzebieniowe w szafie rozdzielczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.06.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ale to przecież na jedno wychodzi. O tym ile przewodów wejdzie do korytka decydują jego fizyczne wymiary oraz średnica przewodu. Ponieważ przy grzebieniowym dodatkowym wypełnieniem będzie miejsce na wyprowadznie przewodu, przyjmij z 50% zapasu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 22.06.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Znalazłem takie informację na temat pojemności korytek Ilość przewodów w korytkach grzebieniowych Przykład jednego z rozmiarów korytka. Nie wiem tylko jak zinterpretować podaną ilość przewodów bo ilość ta nie wynika raczej z prostego mnożenia i dzielenia przekroju przewodu przez pole przekroju korytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts