usrobo 05.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 witam!czy ktoś z okolic rybnik-wodzisław-jastrzebie wie gdzie moge na żywo zobaczyć kostkę via castello ?przed zakupem chcę to zobaczyć na własne oczy a nie tylko zdjęcia i nigdzie nie ma.faktycznie to tak mało popularna kostka? duzo ludzi mi odradza libet ale żonie podoba się kolor i kształtczy są jakieś inne kostki w kolorze pastello i kasztan ? michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 05.06.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kolego wejdź na strony producentów bruku, np. Brubet, Polbruk, Libet, Jadar, Pozbruk, itd. i przeglądaj katalogi, bo ta kostka ma swoje odpowiedniki pod innymi nazwami i innych producentów. Również inne kostki w podobnej kolorystyce występują. Czasem na wystawkach możesz zobaczyć ją na żywo, albo jak znajdziesz u innych producentów to spisz sobie nazwy i dzwoń po wykonawcach. Może któryś z nich układał w Twojej okolicy takie kostki, to umówicie się i podjedziecie zobaczyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 05.06.2014 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 dzięki za informacjeczy ktoś bardziej obeznany w tematyce moze zasugerować jakie inne kostki są w podobnej kolorystyce i kształcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 06.06.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ułożyłem w życiu spokojnie ze 300k m2, ale jak szukasz bardziej obeznanego to ja umywam ręce Tak ciężko wejść na strony producentów i zobaczyć w katalogach? Ja głównie układam te z podobnych: idea, tegula, linea, granito i urbani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 07.06.2014 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 pisząc "czy ktoś bardziej obeznany" myślałem o sobie w katalogach wszystko wygląda rewelacyjnie a później okazuje się ze ten kolor na żywo to jednak inny jest ... oglądam place sąsiadów i składy budowlane z wystawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 07.06.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 He he W katalogach wyszukaj tylko nazwy kostek, a oględziny, to najlepiej na posesjach. Proponuję wybrać się na wycieczkę po sypialniach. Miejscowości położone na obrzeżach miast. Tam najszybciej i najłatwiej znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PolTeam 15.08.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam. Chyba nieco różni się od oferty katalogowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts