Slawkosz 05.06.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie, nazywam się Sławomir i aktualnie jestem świeżo po zakupie działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 10.06.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 a to życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 15.06.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ponieważ mój nick i awatar mówią wszystko, postanowiłem wykorzystać czyjąś pracę i przedstawić się w cudzym wątku, bo swojego nie chciało mi się zakładać . Tak więc witam wszystkich serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts