MadziaP 06.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Zakochałam się w kanapie typu Chesterfield - klasyczna, pikowana, szeroka kanapa z niskim oparciem. No i właśnie - tu jest problem. Niskie oparcie. Wiadomo, można dostać podobne kanapy z wyższym oparciem, ale już nie robią takiego efektu. Proszę o poradę, czy ktoś z Was posiada niską sofę? Czy są one wygodne w użytkowaniu? Ma to być kanapa do salonu, więc byłaby często użytkowana. Wydaje mi się, przy dłuższym siedzeniu może boleć kark Załączam zdjęcie, proszę o porady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 06.06.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Madzia mebel, który nie ma podparcia dla kręgosłupa, na dłuższe siedzenie nie może być wygodny, nie ma cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.06.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ale to oparcie nie jest aż tak niskie -popatrzcie na stosunek proporcjonalny wysokości siedziska do oparcia- mam podobna kanapę - te boczne oparcia są wysokie tak jak główne -niestety nie chesterfield - i jest całkiem wygodna - moze nie do siedzenia w "ciup", ale do "przewalania się po kanapie - idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts