misiaczynka 06.06.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Łazienka niecałe 5m^2.Płytki na podłogę 45x45 cm w karoNa ścianę 22,5x45 + listwa szklana, łącznie kupionych jest 16,5m^ płytek (na ściany, zabudowę wanny, WC, blat pod umywalkę i zabudowę rur)I tu właśnie: zabudowa wanny (asymetryczna ale niezaokraglona), zabudowa geberitu, wykonanie blatu pod umywalkę (blat z ytongów i osb, wielkość 60x80)zabudowa rur kanalizacyjnych 3m bieżace. Montaż wc, umywalki, baterii (umywalka+wanna). Fugowanie. Przeniesienie jednego punktu wodnego (dopływ wody do WC) o jakieś 10 cm. Niby mam wycenę od fachowca, ale mam wrażenie, że coś mu strasznie dużo wyszło, chciałabym porównać. Tak wiadomo orientacyjnie. Wszystkie materiału dodatkowe (osb, płyty gk, profile) we własnym zakresie. Sama robocizna. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez misiaczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.06.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Zależy od regionu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczynka 06.06.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Wrocław. Pewnie można porównać z większością dużych miast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.06.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Myślę że około 5 tyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.06.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Przynajmniej ja bym żądał za robotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jok007 18.06.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Policz sobie w zależności od tego co dokładnie chcesz zrobić w trakcie remontu i czyimi rękamiSpróbuj tutaj http://kalkulatorybudowlane.pl/lazienka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts