KrzychBiały 09.06.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam, To moj pierwszy post na tym forum lecz z pewnościa nie ostatni. Postanowiłem wyremontować stary drewniany domek i napotkałem powazny problem z przyłączem elektrycznym Do rzeczy: DO domku istnieje stare przyłącze składające sie z 4 wręcz drutów, chcę je zastąpić przy remoncie elewacji pięknym warkoczem i skrzyneczką. Problem polega na tym iż nie widzi mi się za to płacić skoro sąsiedzi mieli to wykonane za darmo ale mniejsza o to. W zakładzie energetycznym powiedziano mi że mam złożyć podanie, odpowiedz dostane po 30 dniach, a elektrownia może odmówić takiej usługi. Wtedy musze zrobić to sam- OK - ale znowu musze złożyć podanie o pozowlenie- kolejne 30 dni... paranoja. Kolejny problem iż po mojej działce " w powuietrzu" idzie kabel od tego samego słupa z pądem do moich sąsiadów co utrudni remont dachu( pokazuje to załaczony jpg) Pan w zakładzie powiedział mi ze tak ma być i niemoge nic z tym zrobić tylko ewentulnie sąsiad. ALe ja niemoge zorićc remontu dachu! Prosze o pomoc bo rece opadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzychBiały 11.06.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts