przemeksiek 10.06.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Zabawa ogrodzeniem po pracy. Stan jeszcze przed lakierowaniem kamieni i montażem tarcicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Znajomyx 10.06.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 I to jest tańsza metoda? Jak z pochłonięciem czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 10.06.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Czas to pieniądz a tu się trochę zeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 10.06.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Z powodzeniem można to zrobić samemu, w wolnym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemeksiek 11.06.2014 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Jak na razie najdrożej kosztował zakup furtki;-) Słupy energetyczne i pozostałe słupki pozyskane z odpadów, przyczepka kamienia za 30 PLN A co do czasu to działam sam...Bynajmniej klejenie kamieni zajęło 4 dni...POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Znajomyx 11.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pomysł świetny, podoba mi się. Jednak w moim przypadku, jak pracuję do 17, po obiedzie i lekkim odpoczynku to przed 19 mogę wziąć się za robotę, a z samymi bieżącymi sprawami na ogródku to min. 3 dni w tygodniu, plus inne zajęcia - nie ma jak. Na szczęście szef ma wolne, to trochę czasu w pracy można wykorzystać na szukanie w Internecie sposobów na optymalizowanie rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemeksiek 13.06.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Kombinowanie z deskami, żeby pies nie uciekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts