darsalam 11.06.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Czy możecie polecić gotowe przęsła metalowe lub cały system ogrodzeniowy takie jak idzie kupić w marketach ale w lepszym wykonaniu,ocynkowane i malowane, które były by alternatywą do wykonanych ręcznie przez "kowali".Oglądałem systemowe firmy Xcel i powiem,że cenowo nie są zbyt atrakcyjne gdyż w tej cenie mogę zamówić kute robione na zamówienie.O ogrodzenia Polargos nie piszą zbyt pozytywnie, na allegro znalazłem kilka firm,które produkują przęsła "masowo" ale nic nie wiem o jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 11.06.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Wiśniowski robi dobre. Ale "bogaty" wzór, ala kute, na 28mb (furtka, brama i przęsła, napęd) będzie kosztować około 16tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubencki 11.06.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 W cenie wiśniowskiego można zrobić fajne ogrodzenie kute, nitowane, ocynkowane i malowane natryskowo (często wygląda ładniej niż proszkowe), wraz z montażem i napędem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts