drzymka 11.06.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Kupiliśmy parkiet jesionowy i zastanawiam się czym go teraz potraktować.. Co polecacie aby parkiet trochę przyciemnić. Myślałam o olejowosku. Mąż chciałby położyć lakier chemoutwardzalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Mądrecki 22.06.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witaj!Jestem pracownikiem firmy Bona, więc polecam metody Bony. Metod jest kilka:1. Podkład olejowy Prime Deep → lakier Podkładowy Prime Intense → 2x lakier nawierzchniowy Bona2. 2 x Olejowosk3. Olej z serii Craft → 1x olejowosk4. Bejca Bona Create→Lakier Podkładowy Prime Intense →2x lakier nawierzchniowy.5. Lakier Podkładowy Bona Prime Amberseal→2x lakier nawierzchniowy. Lakier chemoutwardzalny jest najbardziej szkodliwym lakierem, jaki jest dostępny na rynku. Chcesz szkodzić sobie i swojej rodzinie? Formaldehydy, które będziesz wdychać mogą się odezwać po latach w formie choroby nowotworowej. Nie wiem czy warto ryzykować. Wybór należy do Ciebie Pozdrawiam Robert Mądrecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts