maciekchn 11.06.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam mam pęknięta ścianę tak jak na foto , chce w końcu to zrobić bo nie chce by mi ta ściana runęła, macie jakieś pomysły ? co z tym zrobić ? obok podparłem belka drewniana o ganek ale nie jest to rozwiązanie ? jest to garaż , dość niski (jak widać) troszkę podkułem by pokazać pękniecie, wydaje mi się ze się powiększyło przez 1rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.06.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Do rozbiórki... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekchn 12.06.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Nie ma innej opcji... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 12.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Nie ma innej opcji... ? Obawiam się że nie , to jest reanimacja trupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.06.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jar.os ma rację, pod tą ścianą masz osłabiony fundament. Lepienie w miejscu pęknięcia nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts