tomekwa 12.06.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Szukam lodówki S-b-S ale albo zupełnie bez zamrażalnika albo z jak najmniejszym zamrażalnikiem. Czy ktoś z Was może taką spotkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 12.06.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Szukam lodówki S-b-S ale albo zupełnie bez zamrażalnika albo z jak najmniejszym zamrażalnikiem. Czy ktoś z Was może taką spotkał? yyyyy to czym ma się różnić od samej chłodziarki wolnostojącej ??? np. takiej? http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/refrigerators/onedoor/RR82PHIS1/XEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 12.06.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 dokladnie. Zestawiasz obok siebie 2 chlodziarki wolnostojące albo do zabudowy i masz chlodziarkowe side by side A wybór jest. PRzykładowo: http://www.agito.pl/lodowki-i-zamrazarki/lodowki/chlodziarka/180-189-cm/3080,2214-281231,2260-296826.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 12.06.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 W przypaku zabudowanych jeszcze by przeszło ale w wolno stojących identycznych z lewym i prawym otwieraniem nie widziałem. Przelozenie drzwi to juz nie to samo, wiem bo mam przekladane drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 13.06.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 OK. Na szczęście i na to mam rozwiązanie Beko GNE 134631X http://www.beko.com.pl/produkt/605/gne_134631_x To jest lodówka typu 4door czyli budowa podobna jak SbS tyle że mamy czworo drzwi a podział jest taki że góra to chłodziarka - dodatkowym atutem jest fakt że nie ma przegrody w połowie więc mamy ogrom miejsca doskonały do rozplanowania - a dół to zamrażarka - po trzy szuflady na stronę - przy czym w tym modelu tak jak w jego poprzedniku - prawa strona to komora Multistore - którą ma regulację temperatur w zakresie od -24st do +10st. i w zależności od potrzeb korzystać z niej jako chłodziarki lub zamrażarki - innymi słowy można mieć trzy "ćwiartki" chłodziarki i tylko jedną "ćwiartkę" zamrażarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 13.06.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 To jeszcze nie to czego szukam. Pomysł z 2 chłodziarkami zarówno do zabudowy jak i nie do za budowy jest do rozważenia. Alternatywnie jako propozycja może byc side by side z zamrażalnikiem ale jak najmniejszy w stosunku do pojemności całej lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 13.06.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 To jeszcze nie to czego szukam. (...) Alternatywnie jako propozycja może byc side by side z zamrażalnikiem ale jak najmniejszy w stosunku do pojemności całej lodówki. yyyy.. to wyjaśnij mi proszę - "jak chłopu na roli" czego Ty szukasz??? albo inaczej - co w tym co zaproponowałem Ci nie pasuje - bo chyba nie ma rozwiązania z jeszcze większą różnicą chłodziarka - zamrażarka (odpowiednio 471l chłodziarki i tylko 64 zamrażarki) poza tym możesz lepiej rozplanować miejsce bo nie ma ścianki działowej. Pomysł z 2 chłodziarkami zarówno do zabudowy jak i nie do za budowy jest do rozważenia Jeśli już, to bardziej nastawiaj się na zabudowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 18.06.2014 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Chciałbym lodówkę o dość dużej pojemności z jak najmniejszym zamrażalnikiem. Oczywiście przy okazji nie chciałbym stracić na to majątku. Jeszcze raz przejrzę Twoje propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 20.06.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 pewnie, znam taki sklep z którego kupuje, internetowy z poznania, poszukaj sobie zeby nie było że polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 23.06.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ja poluje na miele ale drogieeeeeeeeee drogieeeeeee... Ale wiem że jak uzbieram, zakupie to będę zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts