DZIKU_7 15.06.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam . Piszę z konta męża. Jak w temacie. 1) zacznijmy od koloru ścian : płytki ZN1z Nowej Gali + schody z marmuru jak na foto. Kierunek to TIKKURILA jakiś beż, ważne dla mnie aby farba była dość wytrzymała ze względu na moje roczne dziecko. Prosiłabym o konkretne pomysły i typ farby 2) oświetlenie schodowe + komunikacji łącznie 13 punktów do puszek fi 60. Co macie / proponujecie? na allegr.. są źródła świateł zaczynające się od 16 zł na 230v czy lepiej odżałować i kupić SKOFF np szczotkowaną stal za 60zł /szt aa, mamy to na normalnych włącznikach przechodowych połączone w całość na górze i dole - jest sens stosowania czujki ruchu? proszę o praktyczne porady bardzo dziękuje Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 15.06.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 up:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 16.06.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 my mamy skoffa, takie podłużne (-znalazlamRUMBa) 6sztuk, o ile pamiętam to 0,9 mocy, a jedna z nich ma 1,6 jest na tyle jasno że droga komunikacyjna jest w calości oświetlona: sypialnia, 2xhol, lazienka i 2nad schodami! jasno- mam na myśli do komunikacji, nie do przebywania czy też czytania.... ja polecam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 16.06.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 czyli warto skoff. Dziękia co z kolorkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 17.06.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 kolorów u Ciebie "nie czuję" ja jestem fanką jednolitości, im mniej tym lepiej, i jak kolory to najlepiej BIAŁY, lub bardzo jasne, te schody mają już swoje wzory, więc poszłabym w uspokojenie otoczenia, jeśli odcienie beży, ...to trochę ciemno, może mleczny biały, taki lniany kolorek, coś bardzo jasnego ale w tonacji koloru ze schodów, ale może ktoś się jeszcze wypowie, kto ma szersze spojrzenie na kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 17.06.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.06.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ja bym też proponowała dopasować kolor do którejś barwy ze schodów (wzięłabym wzornik i dopasowała kolor do któregoś odcienia z tych wzorów) A co do oświetlenia schodów do Skoff jest jak najbardziej OK (ceny chyba już od 50zł się zaczynają), a czujnik ruchu moim zdaniem zbędny - ja też mam włącznik schodowy i w zupełności to wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 20.06.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 oświetlenie na schody to ostatnio wręcz krzyk domowej mody, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 21.06.2014 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 a co z kolorkiem:)jaki Wy byście sobie dali na klatkę schodową i korytarz ??mieszać coś ze ścianami? czy dać na całej klatce i ścianach w korytarzu ten sam odcień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 23.06.2014 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 a co by było jak uderzyłabym w lekką szarość do tych płytek i schodów ??a co z sufitami?? malarz doradza wszędzie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts