lewe ręce 15.06.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Oglądacie? Komu kibicujecie? Jak wrażenia? Zacznę od siebie. Oglądam. Argentynie. Jak na razie mistrzostwa zaskakują bardzo pozytywnie - dużo goli (strzelanych przez czołowych piłkarzy), dobre mecze i porażka Hiszpanii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 15.06.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Po meczu Holandii z Hiszpanią to Holendrzy są moimi faworytami, ale czekam na pierwszy mecz Niemców. Ciekawe co oni pokarzą. Fakt dużo bramek, dużo błędów sędziowskich ale co ciekawe dużo meczów kończy się tym że ta drużyna która pierwsza strzela bramkę przegrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 15.06.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Przed startem chodził mi po głowie finał Brazylia-Niemcy i zwycięstwo gości. Wiem, to takie niepolskie, ale ja po prostu wyjątkowo nie lubię piłkarskiej reprezentacji Brazylii. Jeśli nie Argentyna, która jest moim faworytem, jeśli nie Meksyk, który zawsze lubiłem (ale nie oszukujmy się, nie ma szans), to Włochy, ponieważ chciałbym, żeby ktoś wyrównał rekord zwycięstw Brazylijczyków.I jeszcze komentarz do bieżących wydarzeń: rewelacyjna akcja Szwajcarów przy golu na 2:1 z Ekwadorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 15.06.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 rewelacyjny to był gol holendrów na wyrównanie. Druga sprawa że Brazylia jest skazana na sukces w tych mistrzostwach, jeżeli sędziowie będą ją tak faworyzować jak w meczu z Chorwacją... Jak na razie to Chorwaci są najbardziej skrzywdzoną ekipą na tych mistrzostwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 15.06.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ale ja napisałem o akcji, a nie o golu . Ostatnia szansa Ekwadoru, wyjście z kontrą Szwajcarów, faul, facet turla się po czym z impetem wstaje i leci za piłką, sędzia dyktuje przywilej, dwa podania i gol. A co do gola Persiego: mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.06.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Van Persie....dowod na to, ze Latajacy Holender jednak istnieje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 16.06.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 to co finał Holandia v Niemcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 16.06.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Przeważnie ci, którzy zaczynają z wysokiego "C", nie dochodzą do finału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delmian 26.06.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ja jednak stawiam na Niemcy - Brazylia. Co myślicie? _____ Stylowe kinkiety mosiężne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 27.06.2014 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ponieważ oba zespoły zajęły pierwsze miejsca w swoich grupach, mogą spotkać się najwyżej w półfinale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 28.06.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 a naszym jak idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 29.06.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Nasi jak zwykle z polotem... w studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 30.06.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 nie gadaj głupot nasi od mundailu w RPA nie przegrali żadnego meczu na mistrzostwach świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.06.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 kurcze to dlaczego ja nie oglądam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 30.06.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Szkoda Algierii. A już nuciłem "ałwiderzeń":( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 03.07.2014 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ambitnie walczyli, ale na dogrywkę już im zabrakło sił. Niemcy to jest jednak maszyna, teraz weźmie się za Francję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrIPawel 07.07.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Niemcy wygrają, a ten mundial jest jednym z lepszych, a widziałem ich juz parę. zwierzyniec się leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 09.07.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 czy ktoś spodziewał tego co wczoraj się wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.07.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 nie.....ale Mirek ma rekord - czyli Brazylia pokonana dwukrotnie.....nie pojda do finalu walczyc o pierwsze miejsce i jeszcze Niemiec (Klose) zabral rekord Brazylijczykowi (Ronaldo) ....znowu wczoraj - Holendrzy nie wytrzymal nerwowo i zawalili na loterii....ciezko bylo wytlumaczyc 13-letniemu kobicowi w pomaranczowej koszulce, ze to jeszcze nie koniec swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blendaa 16.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 no i niestety Niemcy wygrały ______Ekspresowe zakładanie zamków łódż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts