anniia 24.11.2014 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 i mamy podłogówkę - jeszcze tylko test szczelności i wylewki !!!!. Już się nie mogę doczekać, aż skończą się prace brudne i będzie można powoli zacząć wykańczać. Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anniia 24.11.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 obecnie jestem na etapie poszukiwania:- płytek a'la łupek czarny na podłogę w kuchni, korytarzu, łazience dolnej i jednej górnej. - płytek do salonu i gabinetu - tutaj spodobały mi się Hasel Paradyża - może ktoś ma, może coś powiedzieć- schody będą dywanowe na betonie, kolor orzech - walczę z koncepcją barierki- tanich płytek do kotłowni i pralni oraz garażu- kuchnia będzie biała Ikea z orzechowym blatem - drzwi białe - nawet jeszcze nie zaczęłam szukać- łazienka dzieci ma być biała z kolorowymi akcentami - nic jeszcze nie znalazłam - odnośnie tych kolorowych akcentów muszę chyba się jednak naumieć jakiegoś programu do wizualizacji wnętrz - bo kiepsko jakoś wszystko tak sobie wyobrazić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anniia 21.12.2014 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Mamy już tynki wylewki a ostatnie pare dni sprawiło, że pięknie schną ������ Nie sądziłam że trafi nam się taka pogoda w grudniu:lol2::lol2::lol2: Jest też kolejna dobra wiadomość - mamy upragnione i wyczekane przyłącze gazowe i instalację wewnętrzną. Zatem za jakiś miesiąc zapewne jak się uda zakończyć całość papierologii puszczą gaz. A to z kolei znaczy że będzie można dosuszyc tynki i wylewki i zacząć etap na który najbardziej czekam czyli wykończenie. Mam nadzieję, że domu a nie siebie������ W przerwie świątecznej mam urlop zatem zamierzam wybrać jak najwiecej rzeczy do wyposażenia domu. Już wybrane zostały: Schody - bedą dywanowe na betonie w kolorze orzecha. Podłoga w salonie będzie paradyz hasel kolor ochra Podłoga na parterze będzie paradyz Doblo nero struktura Płytki w łazience dzieci bedą w odcieniach niebieskich do białych jak ze zdjęcia poniżej tubadzin to zdaje się jest - chodzi o drugi rząd od góry Cześciowo oczywiście bo pod prysznicem w obudowie wanny i geberitu reszta to biel Edytowane 21 Grudnia 2014 przez anniia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anniia 24.02.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dawno nie pisałam bo schły tynki . Długo to trwało ..... Gaz podłączyli nam dopiero pod koniec stycznia i wówczas zaczęło ścignąć lepiej. Uruchomiliśmy podłogówkę i po jej odpowietrzania grzeje ładnie. Udało mi się zakupić płytki do całości domu prawie. Dużo ich było. Ale jestem zadowolona i jak wszystko pójdzie dobrze to w przyszłym tygodniu zacznie się ich układanie. Takie bedą w salonie A takie w kuchni i korytarzu ( te ciemne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anniia 01.05.2015 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 u nas wykończeniówka weszła już w finalny etap. Mamy już pomalowaną górę, zamontowane schody, skończone łazienki, i podłogi. Poniżej kilka zdjęć schody - świeżo po montażu - dębowe bejcowane na kolor orzecha i lakierowane. Schody na betonie tzw. dywanowe. Są absolutnie przepiękne montaż i wykonaniu forumowy Pan Dariusz Lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaby 09.12.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Czy mogłabym uzyskać informację, jaką dokładnie wg próbnika Wiśniowskiego macie bramę? To jest Antracyt Smoothgrain czy Sandgrain? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts