Pyxis 05.07.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Wihi, Tomik Bzdur ma te swoje bzdety o cisnieniu chyba w txt i tylko kopiuj-wklej robi co jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 07.07.2014 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Nie udowadniał tylko udowodnił. Udowodnił w jakim zakresie temperatur może być tańsza w eksploatacji . Wynika to z nadwyżki mocy i taniego prądu. Nie udowadniał ,że jest tańsza w eksploatacji od gruntowej. Nadal podtrzymuję ,że koszty eksploatacji pw/pg są jak 4/3. I proszę nie wmawiać innym głupot tylko przeczytać ze zrozumieniem. Teraz w moim nowym domu montuję powietrzną.I jestem przekonany ,że to dobry wybór. A to zauważyłeś ? Fajnie by było uznać czasem oczywistość i rzeczywistość. Edytowane 7 Lipca 2014 przez fachman19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.07.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Tylko w Waszych wywodach rzeczywistosc przeczy 'oczywistosci" (lub na odwrot). Dobrze by bylo, zeby jaka spojna "teoria" w tym tamecie zostala zbudowana, bo kazdy instalator stara sie przeprowadzic dowod na swoj (czesto dosyc nieudolny) sposob. I nie wmawiaj mi co poniektorzy staraja sie udowodnic, bo ja te watki sledzie nie od pol roku. Napisz tez moze jaka wg Ciebie jest rzeczywistosc i oczywistosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts