sewi20 18.06.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam mam nieduze mieszkanie i z dwoch pomieszczen bede chcial zrobic 3. Tzn chce wyburzyc sciane dzialowa miedzy pokojem a kuchnia i troche zmnijeszyc te pomieszczenia tak zeby powstalo miedzy nimi 3. Zdecydowalem sie na postawienie 2 scian z Ytonga tylko nie wiem czy 5 czy 6 cm.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 22.06.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Nie wiesz czego ? -czy ci to wytrzyma ?- czy jak skusisz się na większy bloczek to pokój ci się zrobi za mały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga70 22.06.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ytong jest głośny, nie robiłabym z niego ścianek działowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewi20 24.06.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 no wlasnie nie wiem czy sciana wytrzyma raczej zrobie z 6cm bo wiekszy zmniejszy pomieszczenie, a jak nie z ytonga to z czego ? Z plyt GK nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts