mrowkaa 18.06.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Hej Wszystkim, Mamy z mężem pewien dylemat. Chcemy wyciszyć jedną ścianę w pokoju ,a przy tym nie zabierając za dużo powierzchni pokoju. Na początku myśleliśmy o panelach dekoracyjnych wyciszających ,ale zaczęłam się zastanawiać jak to będzie wyglądać jak powieszę na tej ścianie jakąś półkę/szafkę i czy w ogóle będę mogła powiesić :/ Nasz Pan majster doradził nam ,że może warto zrobić ściane z g/k z wypełnieniem wełną wyciszającą ,ale to już może nam zająć z 10cm pokoju co mnie martwi . Sama już nie wiem co mamy na tej ścianie położyć aby ją wyciszyć i aby nie pogrubiać jej za bardzo . Mam nadzieje ,że założyłam temat w dobrym dziale i znajdzie się spec ,który mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.06.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Hej Wszystkim, Mamy z mężem pewien dylemat. Może po prostu róbcie to ciszej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 19.06.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Jedna ściana pokoju córki sąsiaduje z szybem windowym i szybem zsypu. Pokój mały i też miałam dylemat jak wyciszyć i ocieplić. Zdecydowałam się właśnie na ściane z g/k z wypełnieniem wełną wyciszającą, ale żeby tak nie zmniejszać pokoju, kazałam skrócić to rusztowanie do 5cm. I tak to zabranie 5cm z 298cm szerokości pokoju, ale trzeba iść na kompromis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof1966 23.06.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 A jaką grubość ścianki jesteście w stanie zaakceptować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 23.06.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 paletami z jajek jak ja kiedyś z chłopakami w garażu, jak próbowaliśmy grać i śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.06.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 to bardziej nie wyciszenie tylko żeby echo w pomieszczeniu nie powstawało. O dziwo - działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts