barthone 18.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam,Proszę o poradę, na działce mam wkopane dwa słupki gazowe betonowe z żółtą końcówka, wysokie na około 1m.Jeden ze słupków blokuje mi lekko wjazd na działkę.. Czy mogę ten słupek wyciągnąć?ewentualnie wkopać do ziemi tak by po nim przejechać samochodem, nie chciałbym uszkodzić lini gazowej wkopując go za głęboko.. mógłbym go również złamać na połowę i wkopać, by płycej siedział w glebie.. Dziękuję za poradę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthone 19.06.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Czy nikt nie spotkał się z taką sytuacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Czy stoją one na Twoim terenie? Jeśli tak - wezwij do ich usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthone 19.06.2014 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Tak, one stoją na mojej działce, na moim terenie. Można po prostu zadzwonić by je usunęli, ewentualnie samemu to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Można napisać pismo do operatora gazowego, żeby usunął. Tak dla pewności:) Poza tym - zadzwonić. Nie jest to Twoje mienie, więc nie polecam samoistnego usuwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthone 19.06.2014 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Dziękuję za pomoc i informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawiedzma 20.06.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 nie usuwaj czasem tego sam... skontaktuj sie z wlascicielem instalacji i przedstaw swoj problem - slupek utrudnia ci przeciez wjazd, nie z twojej winy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ayaq Ayaqowski 01.09.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Barthone czy udało Ci się rozwiązać problem z "Twoim" słupkiem? Mam podobny problem. Słupek stoi w środku ogrodu przed domem. Czy ktoś może wie o możliwości zamiany takiego metrowego słupka na coś przy samej ziemi, nie wystające metr ponad ziemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts