pst25 19.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Witam wszystkich.Usłyszałem kiedyś pewną informację, a nie potrafię jej nigdzie zweryfikować.Podobno płytki klinkierowe (chciałem położyć na tarasie) możne je zamoczyć na jakiś czas. Potem dopiero mokre się kładzie. Nie wiem czemu to ma służyć ? Może temu że od razu nie zasychają i można je w razie problemów formować dłużej ? Pomożecie czy to ma sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pst25 20.06.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dowiedziałem się też, że można stosować jakiś grunt do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 21.06.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Kiedys sie tak robiło jak kladlo sie plytki na zaprawę cementową. Użyj kleju do klinkieru i będzie ok. Moczenie w wodzie ma za zadanie ograniczenie chłonności klinkieru? Jakem glazurnik nie slyszalem o takiej metodzie w obecnych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pst25 24.06.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Aha, to już będę wiedział. Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pst25 13.07.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Chciałem jeszcze skorzystać z Waszej wiedzy i o coś zapytać:Mam ocieploną i pomalowaną ścianę. Chciałem przykleić płytki jak w temacie, ale nie wiem jak dobrze zrobić.Muszę zeskrobywać ścianę ? Stosować jakiś klej specjalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts