dardurdka 29.05.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Aguś, flamingi i podłoga- cudne! Czy ja dobrze kojarzę, to jest wnętrze szafy??? A fronty szaf z lustrami strasznie mi się podobają, dzisiaj montują mi szafę i garderobę (środki) i muszę w końcu znaleźć fronty, Twoje są cudne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 29.05.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Dziękuję Vesila:) Komplementy zawsze mile czytane a już w szczególności od właścicielki pięknych wnętrz, które zawsze podglądam. Wszystko masz takie dopracowane, przemyślane i wypieszczone. Twój wątek jest jednym z moich ulubionych. Mąż pewnie czasem tu zagląda więc jak przeczyta twój wpis to znowu pęknie z dumy i dostanie weny twórczej na której ja skorzystam:) Dziękuję jeszcze raz w naszym imieniu. Kjuta rozumiemy się bez słów co do ptaszków:)) To ja wspieram męża:) bo to jego stolarza amatora krew zalewa jak widzi jakość pracy fachowców, którzy twierdzą, że inaczej się nie dało a on im pokazuje na trzy razy gorszym sprzęcie, że się da!!! Tłumaczenie, że tak też jest ładnie jest lekceważeniem naszych ustaleń. Od kiedy wykonawca decyduje o tym co ma się podobać klientowi. Jak chcę czarny samochód to nie odbieram srebrnego z kartką na drzwiach - zdecydowaliśmy, że srebrny bardziej do pani pasuje, czarny lakier i tak nam się chwilowo skończył i proszę jeszcze dopłacić 500 zł za doradztwo w sprawie doboru nowego koloru do pani profilu psychologicznego. Bez jaj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 29.05.2015 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Dardurdko dzięki w imieniu flamingów:) To nie jest wnętrze szafy:lol2: To jest ogólnie garderoba z szafą vis a vis tapety tylko czekam na jej poprawienie więc jej nie pokazuję. Ta z lustrami to już wiatrołap - też zresztą czeka na nową koronę. Fajnie, że u Ciebie też się coś dzieje, będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 04.06.2015 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Dziś same zdjęcia, bez komentarza co robię aktualnie, co jest do wywalenia, naprawy, zainstalowania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 04.06.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 04.06.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkowa 05.06.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 coś pięknego stworzyłaś , w domu jak i na zewnątrz FANTASTYCZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.06.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Pięknie jest, tak ciepło, klimatycznie, niepowtarzalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 07.06.2015 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Tak jak pisałam za dużo rzeczy kupiłam i się tylko kurzą. Czas zagospodarować chociaż część z nich. W przygotowaniu pokój gościnny. Farba jak na konsolce czyli zgniła szara oliwka. Na górze będzie roślinna tapeta. Całość muszę obłożyć starymi spękanymi deskami ale nie wiem jeszcze jak:( Meble jakieś francuskie ( oczywiście z dwudziestej ręki ) i tylko wypiaskowane do gołego drewna. Taki jest plan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 08.06.2015 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Z tego może wyjść coś całkiem fajnego:) Z drewnem na ścianie,listwami przy suficie i białymi ciągnącymi się po podłodze zasłonami będę miała świetną bazę do urządzania tej sypialni. Wiem, że zdjęcia powinno się robić przy pięknym słońcu ale nie mogłam się powstrzymać bo jest tak przytulnie siedzieć w kąciku takiego pokoju,podziwiać swoją pracę i planować więcej... Kolory oczywiście trochę przekłamane ale zrobię jeszcze fotki za dnia z kolejnych etapów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.06.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 rany julek, masz dziewczyno dar tworzenia pięknych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 08.06.2015 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To zupełnie jak Ty Vesi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 09.06.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Aga podoba mi się, to co widzę, a widzę zapał, pasję i piękne wnętrza zaczynam intensywnie myśleć nad zmianą koncepcji wnętrz w domu, pomimo klepniętej aranżacji przez projektanta wnętrz nurtuję mnie jedno pytanie, kurzy się cegła na ścianie ? trzeba o nią specjalnie dbać ? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 09.06.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Kjuta z tym zapałem to tak różnie bywa:) Jeśli chodzi o cegłę to do głowy mi nie przyszło sprawdzać czy się kurzy. Wybrane przeze mnie ściany zostały wymurowane z najzwyklejszej cegły - ma nierówny koloryt, czasem jakieś wykwity. Murowanie do najczystszych prac nie należy więc jest na niej trochę zaprawy. Szukanie kurzu przy czymś takim nie ma sensu:D Jak elektryk coś montował to wybił na wylot dziurę wielkośi piłki bo myślał, że to i tak do tynkowania więc nie ma znaczenia:) Murarze oczywiście wiedzieli, że to tak zostanie i starali się jak mogli żeby wymurować to jak najładniej ale wygląd samego materiału i zaprawy robi swoje. Miałam to czyścić z lekka jakąś chemią ale jak zobaczyłam ile kosztuje cegła stylizowana na taką po przejściach to stwierdziłam, że sobie daruję a może nawet jej trochę dołożę i jakieś większe pęknięcia zrobię Może takie ściany obkładane płytkami ceglanymi z fugą albo w kolorze białym się kurzą? Nie wiem bo brak mi doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.06.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Aga cudnie to wyszło pokaż koniecznie w świetle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.06.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=319524&d=1433440497 Oooooo! Właśnie taki dywan mi się marzy! Cudowny jest! Tylko ja bym chyba chciała bardziej pastelowy. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=319526&d=1433440541 Jakie piękne krzesło! Jestem zachwycona. Kurcze... chyba trochę zazdroszczę. U mnie znowu zastój :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 10.06.2015 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mugatko zdjęcia z pewnością jeszcze zrobię. Miło Cię widzieć u siebie:) Iw jak człowiek rozbija się po świecie a do tego jeszcze pisze bloga to nie ma czasu na jakieś tam bzdety wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.06.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Wpadłam z rewizytą i jestem zachwycona - pięknie u Ciebie i ciekawie Przy okazji zapytam, co to za farba? Szukam czegoś do pokoju dzieci i chodziła mi po głowie mięta ale ten kolor śliczny i cieplejszy http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=309852&d=1427150864 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 14.06.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Uboga krewna szaf, które zamówiliśmy:( Z wykonawcą jeszcze nie skończyliśmy:x ale do szaf już się nie dotkną. Za pieniądze, których im nie zapłaciliśmy lokalny stolarz wykona od nowa cztery skrzydła drzwiowe i wszystkie korony. Zamówię jeszcze uchwyty - srebrne proste kulki i troszkę większe srebrno marmurowe kulki. Musimy zrobić jeszcze jedną małą szafę do garażu tylko na buty bo mam jakieś takie dziwactwo, że nie wyobrażam sobie trzymania butów razem z ubraniami chociaż tak się praktykuje, szczególnie w wiatrołapach. Waniliana i dziękuję w szczególności za określenie ''ciekawie'' Farba to Annie Sloan kolor Versailles plus wosk jasny też Annie. Wzmianka o wosku bo troszkę przyciemnia kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.06.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Aga11, jak miały wyglądać docelowe szafy? Te mi się bardzo podobają, ale z własnego poletka wiem, że diabeł tkwi w szczegółach. Ze zdjęć wynika, że macie dość wysokie pomieszczenia. Ile u Was wynoszą? A tak poza tym, to uwielbiam do Ciebie wpadać, bo nie ma tu ogólnie rozpowszechnionych szaro-buro-minimalistycznych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts