waniliana 18.11.2017 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Ależ miałam nosa żeby wejść na forum Nawet Aga nie wiesz jak się cieszę - aż się sama dziwię że mnie tak pozytywnie poruszyła wiadomość o ciąży kogoś kogo nie znam Gratuluję Ci bardzo, bardzo ! Zdjęcia z podróży wspaniałe jak zwykle a dom....no wiocha jak nic Żartuję oczywiście, jest pięknie i nie wyobrażam sobie żebyś zrobiła coś co się nie spotka z naszą aprobatą. A co do forum...Ja rzeczywiście zniknęłam. Mamy za sobą ciężki rok, dużo się działo i dużo nas to wszystko kosztowało czasowo, emocjonalnie i finansowo też. Liczę na przełom w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.11.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Hmmm, były już te lustra? Przegapiłam? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=401001&d=1510761991 Pokaż je proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.12.2017 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Aga, wspaniała wiadomość, niech dziecioątko rozwija sie prawidłowo i potem rośnie zdrowo. A dom? no bajka! jak zwykle... boszzzz jak mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.12.2017 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Aga, wspaniale! Życzę Wam wszystkiego co najwspanialsze. Helenki tak cudownie spokojnie oczekuj dalej i przepiękną Toksi fotografuj w międzyczasie. Cudowny czas <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkowa 18.12.2017 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Aga , również o de mnie przyjmij gratulacje.Jaka piękna wiadomość, gratulacje również dla męża,przecież miał swój udział ha ha haA dom zawsze mnie powala,i bardzo zazdroszczę,że w swoich wyborach nie masz zbyt dużego oporu męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 21.12.2017 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dziewczyny bardzo gorąco dziękuję za gratulacje i życzenia. To mega miłe:yes: Siedzę w domu, mam bardzo dużo wolnego czasu a co za tym idzie mam gigantycznego lenia. No może nie do końca tak nic nie robię bo staram się ogarnąć sprawy bytowe Heli a te potrafią urosnąć do rangi super trudnych decyzji:D Jestem już ekspertem od wózków, fotelików samochodowych, monitorów oddechu i elektronicznych niań. Pokój w przygotowaniu a na tapecie bank komórek macierzystych i decyzja jak i gdzie rodzić. Mam nadzieję, że zachowamy w tym wszystkim umiar ale mąż mnie sprowadza na złą drogę jego ulubionym ostatnio powiedzonkiem - córce żałujesz?! Wani nigdy tak nie jest, że całe życie to bajka. Są gorsze i lepsze lata. Również w moim życiu dobre przeplata się ze złym ale grzechem by było nie przyznać, że ten rok był dla mnie jednym z najlepszych:yes: Modlę się o takie kolejne. Widzę na Twoim wątku, że mimo wszystkich przeciwności pięknie finiszujesz z wykończeniówką salonu. Trzymam kciuki za same piękne i trafne decyzje:) Co do luster to pokazywałam je wielokrotnie ale już mi się znudziły i jakoś zbrzydły a raczej obrzydły więc nie ma tematu:no: Korzystając z okazji życzę już wszystkim tu zaglądającym Radosnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech Wam się szczęści i wiedzie w ten piękny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkowa 23.12.2017 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Spokojnych,białych i pachnących choinką Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkowa 14.01.2018 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Hej Agaczy wszystko dobrze u Was ????już od dłuższego czasu się nie odzywasz wszystkiego dobrego w tym nowym roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 07.02.2018 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Hej Wszystko u mnie ok. Byłam trochę nad morzem ze względu na smog i chęć wykorzystania ostatnich tygodni ''wolności''. Z pokojem dzidzi nie dam rady się wyrobić chociaż mąż mnie zapewnia że kontroluje czas. Jednak 9 miesięcy to trochę mało na wykończenie jednego pomieszczenia W sumie to się tym nie przejmuję bo czas nic nie robienia był r e w e l a c y j n y i wspólnych chwil z mężem nie zamieniłabym nawet na dwa skończone pokoiki i dodatkową bawialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2018 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Aga, brakuje tu ciebie. Odzywaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkowa 10.02.2018 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Aga - a pal licho pokoiki. Grunt ,że jesteś szczęśliwa, przecież w sumie o to chodzi.Odpoczywaj,relaksuj się, ciesz się razem spędzanym czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 14.03.2018 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Witaj Aguś!Jak samopoczucie? Pokoik naszykowany;)?Wiosna przyszła, a wraz z nią idzie nowe:)Pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 13.05.2018 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Aguś jak tam pokoik dziecięcy, pewno już wykończony i zamieszkany:)Daj jakiś znak, pozdrawiam Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts