Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ależ miałam nosa żeby wejść na forum :D Nawet Aga nie wiesz jak się cieszę - aż się sama dziwię że mnie tak pozytywnie poruszyła wiadomość o ciąży kogoś kogo nie znam :rolleyes: Gratuluję Ci bardzo, bardzo !

Zdjęcia z podróży wspaniałe jak zwykle a dom....no wiocha jak nic :p Żartuję oczywiście, jest pięknie i nie wyobrażam sobie żebyś zrobiła coś co się nie spotka z naszą aprobatą.

A co do forum...Ja rzeczywiście zniknęłam. Mamy za sobą ciężki rok, dużo się działo i dużo nas to wszystko kosztowało czasowo, emocjonalnie i finansowo też.

Liczę na przełom w nowym roku ;)

• Odpowiedzi 912
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dziewczyny bardzo gorąco dziękuję za gratulacje i życzenia. To mega miłe:yes:

Siedzę w domu, mam bardzo dużo wolnego czasu a co za tym idzie mam gigantycznego lenia. No może nie do końca tak nic nie robię bo staram się ogarnąć sprawy bytowe Heli a te potrafią urosnąć do rangi super trudnych decyzji:D Jestem już ekspertem od wózków, fotelików samochodowych, monitorów oddechu i elektronicznych niań. Pokój w przygotowaniu a na tapecie bank komórek macierzystych i decyzja jak i gdzie rodzić. Mam nadzieję, że zachowamy w tym wszystkim umiar ale mąż mnie sprowadza na złą drogę jego ulubionym ostatnio powiedzonkiem - córce żałujesz?!:D

Wani nigdy tak nie jest, że całe życie to bajka. Są gorsze i lepsze lata. Również w moim życiu dobre przeplata się ze złym ale grzechem by było nie przyznać, że ten rok był dla mnie jednym z najlepszych:yes: Modlę się o takie kolejne. Widzę na Twoim wątku, że mimo wszystkich przeciwności pięknie finiszujesz z wykończeniówką salonu. Trzymam kciuki za same piękne i trafne decyzje:) Co do luster to pokazywałam je wielokrotnie ale już mi się znudziły i jakoś zbrzydły a raczej obrzydły więc nie ma tematu:no:

Korzystając z okazji życzę już wszystkim tu zaglądającym Radosnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech Wam się szczęści i wiedzie w ten piękny czas.

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...

Hej

Wszystko u mnie ok. Byłam trochę nad morzem ze względu na smog i chęć wykorzystania ostatnich tygodni ''wolności''. Z pokojem dzidzi nie dam rady się wyrobić chociaż mąż mnie zapewnia że kontroluje czas. Jednak 9 miesięcy to trochę mało na wykończenie jednego pomieszczenia :) W sumie to się tym nie przejmuję bo czas nic nie robienia był r e w e l a c y j n y i wspólnych chwil z mężem nie zamieniłabym nawet na dwa skończone pokoiki i dodatkową bawialnię.

• 1 month później...
  • 1 month później...