Aga111719511846 05.11.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Kobitki jesteście przemiłe:) Samoocena mi urosła a jak chociaż I tak nie mam jej zbyt niskiej:lol2: Jeszcze tyle mam pomysłów do realizacji, jeszcze tyle bym chciała poprawić, ulepszyć. Czasem mi się wydaje, że doskonale się przy tym domu bawię a czasem jestem na maxa zirytowana. Wtedy najlepiej odpuścić bo tylko się chrzani wszystko. Jak się nie da zrobić tak jak w gazecie? Oczywiście, że się da. Dajcie mi tylko odpowiednią ilość kasy:)W gazecie pokładowej czytałam ostatnio o super luksusowych apartamentach, nad którymi pracuje obecnie sztab specjalistów od renowacji. Nie pamiętam czy ta kamienica jest na Wilczej czy na Polnej w Wawie. Generalnie odnawiają wszystko tak jak za dawnych czasów się to robiło. Już sobie wyobrażam te podłogi, drzwi, okna. Tych mieszkań będzie zaledwie pare. Nawet nie napiszę ile to może kosztować ale wiele bym dała żeby je zobaczyć przyszykowane już pod klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.11.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 A widziałaś hotel Rialto własnie na Wilczej Byłam tam na bakiecie tuż po otwarciu. http://www.rialto.pl/o-nas Nie wiem ile tu jest zdjęć, ale jak chcesz to odkopię te, które dostalam do artykułu. Dziś w Remodelista trafiłam na pewną łązienkę http://www.remodelista.com/posts/house-of-spirits-jamie-kidsons-mission-revival-in-oakland/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 05.11.2016 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 W łazience ciut za dużo niebieskiego jak dla osoby kochającej pstrokaciznę Ale zdjęcie holu z postawionym lustrem gdzie odbijają się schody piękne. Zwykłe lustro postawione na podłodze a jaki efekt. W hotelu nie byłam ale wstąpię tam jak będzie mi po drodze. Wydaje się być tam ładnie chociaż tu nie będę skromna bywam w mega fajnie urządzonych hotelach, nie mylić z bardzo drogimi hotelami. Tu podziękowania dla męża bo specjalnie pode mnie szuka takich, wie jaką frajdę sprawia mi ich odkrywanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.11.2016 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Ale nad niebieskim są białe ściany i można dopstrokacić . Lustro nad umywalką uważam za niekiepskie. Lustro w hallu też niezłe. Przede wszystkim ma piękną ramę. No, i masz rację, że świetnie postawione. Rialto jest o tyle niezwykły jak na nasze polskie miejsce, że zrobiono tam cały wystrój Art Deco. Trzyma ten sam styl od parteu po facjatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 14.11.2016 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 (edytowane) Coś tam ciągle się zmienia w domu chociaż najważniejszego czyli mebli do salonu nadal nie znalazłam. Chyba jednak zrezygnuję z biedermeierów bo ceny średnio mi odpowiadają tego co mi się naprawdę podoba;( Edytowane 14 Listopada 2016 przez Aga11* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 14.11.2016 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 14.11.2016 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Odebrałam część obrazków. Jedna z ram klejona jest z małych prostokątów drewnianych. Jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 14.11.2016 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Mam jeszcze kilka zdjec z Belgii. Duzo zlota na elewacjach i stylistyczny misz masz w architekturze budynkow. W Paryzu kamienica kamienicy rowna a tu dla kazdego cos milego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 14.11.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Ramki - cacuszka Jak znajdujesz tę rozbieloną żółć na ścianie? Dobrze się z nią czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 14.11.2016 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Fatalnie ja znajduje:( To nie ja wybieralam i nie ja malowalam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 14.11.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Bo właśnie mnie jakoś tak zdziwił ten kolor. Wybrałabym cytrynową jeśli żółć. Ale szczęśliwie u Ciebie nic źle nie wygląda. NIGDY. Jesteś w stanie wszystko oswoić i przysposobić Za to właśnie wszystkie kochamy Twoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 26.11.2016 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 (edytowane) Miałam wstawić fotki z Belgii i jakoś nie było okazji. W powiększeniu widać co tak naprawdę widać i z czego jest zrobione:) Chłopak z dziewczyną czy chłopak z chłopakiem? Zdania są podzielone:) Mam jeszcze gdzieś zdjęcie z Londynu i ciekawego oznaczenia przejścia dla pieszych zgodnego z ideologią gender. Jesteśmy z mężem pewni, że jeszcze nie tak dawno nie było na tym skrzyżowaniu tego typu sygnalizacji świetlnej bo dosyć często tam bywa w szczególności mąż. No cóż świat idzie do przodu a ja chcę zostać i zostaję w tyle;) Edytowane 26 Listopada 2016 przez Aga11* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 26.11.2016 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Mąż ostatnio dużo pomaga rodzinie w wykańczaniu i remontach ale nie zapomina o swojej ukochanej żonie i potrafi zaszyć się w garażu i przynieść już do pomalowania jakieś cudo:) Jeszcze nie jest gotowe bo wczoraj w nocy pomalowałam dopiero pierwszy raz, potem wszystkie blachy trzeba będzie przymocować ale już mi się bardzo podoba:) Powoli myślę o świętach i zdecydowałam, że w tym roku będą dwie malutkie choinki zamiast jednej dużej i jak zwykle dużo świeżych kwiatów. Nie mogę się przekonać do ozdób świątecznych więc jak zwykle ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 07.12.2016 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Obudowa na grzejnik już skończona a raczej taka mini obudowa:) Kupiłam ostatnio dwie fajne porcelanowe niebieskie ''nerki". Oderwaliśmy listwy ze ścian bo były kijowo przycięte tak na prosto. Teraz jest o niebo lepiej. 17-stego jesteśmy ustawieni ze stolarzami na pomiar i ruszamy z biblioteką. Miały być drzwiczki z ryglami tak jak wcześniej pisałam ale mąż kategorycznie się na takowe nie zgodził ( chyba po raz pierwszy w naszym wspólnym życiu ). Jeśli chodzi o materiał to albo 100% MDF w kryjącym kolorze albo MDF łączony z drewnianymi plecami na kształt boazerii. Front oczywiście w kolorze ale plecy tylko zawoskowane. Jest ewentualny problem z wyborem drewna bo sosna zupełnie mi nie odpowiada jeśli chodzi o wykonanie mebli a dębina jest droga jak na plecy, które w większości będą zasłonięte książkami. Wiem, że lubicie drewniane meble, ja też, ale jeśli chodzi o wykończenie kryjącą farbą gotowej biblioteki to nie znalazłam ani jednego argumentu żeby przekonać męża o wyższości drewna nad MDF a różnica w cenie to kilka tyś. Będzie oświetlenie na bibliotece i obrazy przyczepione do półek:) Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Aga11* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 07.12.2016 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Tak było zle!!! Tak jest ok!!! Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Aga11* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 07.12.2016 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 (edytowane) A to już biblioteki. Moja będzie podobna tyle, że w 2/3 szerokości z zamykanymi przeszklonymi drzwiczkami i bez kanapy w środku:) Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Aga11* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 10.12.2016 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Za chwilę wraca mężulek! Mam nadzieję, że wiezie duuużo prezentów żeby mi wynagrodzić samotność w walce z ospą. Dom i ja nie wyglądamy najlepiej ale to przejściowe:) Najładniej ze wszystkiego wyglądam oczywiście ja, zaraz potem biała wanna, która jest teraz idealnie brązowa od moich kąpieli w nadmanganianie potasu i pralnia zawalona pod sufit poszwami i poszewkami do prania. No to się chłopak zdziwi że tak ładnie wszystkiego w domu dopilnowałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.12.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 och bido, zdrowiej. Aby już wrócił i się o Ciebie zatroszczył. Nie lubię chorować w samotności. Lubię sobie ponarzekać i czuc wsparcie To zawsze pomaga mi wyzdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.12.2016 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Aga jestem pewna że mąż przywiózł coś na pocieszenie a wanną i górą prania zajmie się sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.12.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Oj, Aga :hug::hug::hug: Na jak pewno wróci to pocieszy. Pewnie się też martwi o Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts