piter_spider19 19.06.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Witam,jestem na etapie remontu domu z 1979r i mam problem z drzwiami do piwnicy, a raczej z jej wysokością , wymiaru to jak w temacie 180wys i 140 szer. czy ktoś ma jakiś pomysł co tam za montować ?Ceny drewnianych na zamówienie wywalają z butów... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 21.06.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 180 dla samego skrzydła czy wysokość otworu w murze? Myślę, że większość producentów zrobi Ci drzwi 2-skrzydłowe i do tego mogą je skrócić na 180cm. Pytanie czy przy takim skrócie dostaniesz gwarancje i na jakiej wysokości znajdzie się klamka (jeśli będą skracane a nie produkowane pod wymiar).A jak drewno za drogie to może stalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 21.06.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ceny drewnianych na zamówienie wywalają z butów... ;/ ... a stalowych nikt nie skróci tak dużo. Przeidź do okniarzy i wyceń drzwi tarasowe na skrzydle pośrednim z dwustronną klamką i zamkiem. Powinno być najrozsądniejsze cenowo i w takim miejscu wystarczające w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 23.06.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 30cm skracają w stalówkach jak ładnie się poprosi ale nie każdy model a w dodatku nie wiem jak sytuacja będzie się miała dla tak dużego skrótu dla 2-skrzydłowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika23 14.04.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Początkowo z mężem również chcieliśmy drewniane drzwi, jednak po konsultacji z fachowcem zdecydowaliśmy się w końcu na stalowe tej firmy MODEROWANO . Nie dość, że robią je na właściwie każdy wymiar, to jeszcze jest opcja wyboru koloru m.in. drewnopodobnego, co nam akurat bardzo odpowiadało Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez finlandia Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts