struna7 19.06.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 jak w temaciewyglądają fajnie i solidniewewnętrzna marka Leroya, wiec niedostępne gdzie indziejcenowo nie najtańsze czy ktoś miał styczność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qnto 24.06.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Miałem doczynienie z powyższym osprzętem, technicznie bardzo dobrze wykonane, niemniej dość duży mechanizm wypełnia prawie w całości standardową puszkę fi 60, jeśli nie masz tych głębokich to możesz się trochę namęczyć z montażem, ale ogólnie polecam 10 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 24.06.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tez nad nimi myśle .... Moze ktoś już jakiś czas uzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
struna7 25.06.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 dzięki puszki głębokie, trzeba sobie życie ułatwiać o gwarancji nie wiedziałem spędziłem chwile czasu w leroyu i rodzi się kolejny problem kolor kremowy, jasny brąz bądź czekolada, ale to zostawiam żonie cena ta sama, na moim domu 500zł drożej niż białe więc gra warta świeczki dyzu007 na leroyu online warto skompletować całość ewentualnie później w sklepie sobie odebrać są 5cio paki gniazdek, i właczników i wychodzą dużo taniej niż pojedyńczo z tego co się dowiedziałem włączniki schodowe pojedyncze i podwójne tej serii służą też jako zwykłe, nie ma osobnych świecznikowych wszystkie włączniki mają gniazdo przystosowane do montażu diody do podświetlenia przycisku, ale 15zł za diode to lekka przesada więc trzeba będzie pomyśleć o jakimś "home made" brakuje mi do zestawu gniazdek do odkurzacza centralnego i ramek 4krotnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 05.07.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Podbijam czy ktoś używa dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 21.10.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Nikt nie używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts