kasia 27.05.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Czy ktoś ma namiary na tynki mechaniczne .W Opolu wszyscy chcą od 10zł w gorę .Miałam gościa z Wrocławia za8zł ale brak terminów-sprawdzony.Może macie jakieś doświadczenia w tej dziedzinie chętnie wysłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 27.08.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 witam,prosze namiar na tego goscia z wroclawia, jesli faktycznie sprawdzony. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.08.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 witam, prosze namiar na tego goscia z wroclawia, jesli faktycznie sprawdzony. [email protected] Kliknij na link w mojej stopce a znajdziesz namiary nie tylko na tynkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 28.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 28.08.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 dzieki,, ale mi chodzi o tynki maszynowe.skorzystalam juz z twoich numerow wcześniej:). jeden nie odpowiada, a drugi gosciu robi recznie tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts