Felix91 20.06.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Witam. Temat pewnie popularny. Znajomy ma pomieszczenie w którym od dołu jest przyklejony styropian 2cm bo nie da się go inaczej zaizolować. Jak na taki styropian położyć tapetę - raufazę (najprawdopodobniej). Myślałem czy by nie przejechać całego tego styropianu siatką i klejem do siatki wyrównać i dopiero na to tapeta i malowanie, czy może jest jakiś prostszy sposób wyrównania tego pod tapetę - chodzi o łączenia płyt styropianu, gdzieś czytałem o przyklejeniu wpierw pasków kartonu lub makulatury ale nie wiem czy to ma sens. Z góry dziękuje za jakiekolwiek podpowiedzi. P.S. Robienie tam płyty gk odpada bo za bardzo obniży sufit, zresztą ma to być zrobione w miarę prostymi sposobami, nie musi być ideału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 24.06.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 musisz to wyrównać najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts