erka1 21.06.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Witajcie , pisalam juz w watku kuchennym, ale mam tyle pytan ze postanowilam zalozyc temat. Na poczatek pokoj z kuchnia rozklad mebli. chcialabym kuchnie z ikea biala laxarby do tego biale sprzety bosch piekarnik z mikrofala, plyte indukcyjna, lodowke zabudowana. Tutaj mam prosbe do baska-st o pomoc w wizualizacji... Probowalam robic ja w ikea planner ale nie wyglada to tak realistycznie jak na twoich wizualizacjach.. Utawienie szafek- na scianie od drzwi do komina: cargo, slupek z lodowka i slupek z piekarnikiem do sufitu. Na scianie od komina do okna: zmywarka 60, zlew bialy blanco1,5 komorowy, blat roboczy, plyta, blat roboczy. Na dole w sumie chcialabym same szuflady a na gorze szafki do sufitu drzwiczki pelne. Jesli mialby ktos czas zeby mi zrobic wizke to byloby cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts