erykko42 21.06.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 WitamPrzymierzam się do zakupu domku drewnianego na działkę.http://www.stimeo-domki.pl/390-1469-thickbox/lara-4.jpgCzy ktoś jest w stanie coś powiedzieć na temat sklepu bądź produktów oferowanych przez stimeo-domki.pl ?Ceny mają fajne, ale jak z jakością i terminami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joshuapl 30.06.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Właśnie również chcemy zakupić u nich domek, Czy ten domek to Lara 1? wymieniliśmy kilka maili z firmą, wszystko wydaje się w porządku, cena jest przystępna, nawet na dużą odległośc ceny są niższe niż niejednokrotnie bliżej podobne domki. Choć tak nowoczesnych mało widziałam. My zamierzamy postawić go na działce ROD. Jakie ma pan propozycje odnośnie posadowienia domku? Bloczki czy coś mocniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fofo 12.07.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ten domek jest z fabryki TENE z Estonii, to dobry jakościowo produkt. Wszystko zależy od poprawności montażu. ja ma domek z Litwy (kraje bałtyckie produkują te domki jak Chiny t-T-shirty ) U mnie domek stanął na bloczkach i po roku był problem z oknami, bloczki osiadły i koślawiło się wszystko. Przestawiliśmy domek na miejsce gdzie jest ułożona kostka i teraz nie mamy problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erykko42 21.07.2014 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Lara 4 bez montażu. Domek przyszedł na spakowanej palecie po 4 dniach od zamówienia. Musieliśmy go ręcznie rozpakować z samochodu. Domek został postawiony na wylewce.Szczerze mówiąc obawialiśmy się samodzielnego montażu, ale mocno przestudiowaliśmy instrukcję ze strony ( polecam się zapoznać przed montażem) i wszystko poszło sprawnie w jeden długi dzień. Myślę, że można by zrobić to szybciej, jednak my każdy element przed montażem impregnowaliśmy i ten etap pochłonął dużo czasu. W drugi dzień kładliśmy gont. Montaż to prosta sprawa, trudno coś zrobić źle - takie duże klocki. Prawidłowe porozstawianie elementów ułatwia pracę. Warunkiem jest brak pośpiechu. Drewno rewelacja, wszystkie elementy bardzo dobrze podocinane. Jak mówię ile za niego zapłaciłem to z reguły spotykam się z niedowierzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 21.07.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Te domki to narzędziowe ? Straszna cienizna - przynajmniej na fotkach . Ja osobiście nie kupiłbym takiej budy tym bardziej ,że za bardzo produkujecie się tu z reklamą . Musi to być kiepski produkt skoro chcecie go tu wcisnąć . Niemowlęta na gówno mówią papu wy na drewniane budy - domki coś mi tu nie gra . Nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erykko42 21.07.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Przykre jest to co piszesz., ale zapewne opinia dla ciebie byłaby wiarygodna tylko w przypadku zbesztania firmy. Taka polskość w gorszym wydaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarKos87 23.07.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Nawet nie polskość a polaczkowatość. Ja osobiście też szukam doku na ogródek działkowy i podoba mi się, ze ktoś wrzuca zdjęcia konkretnych modeli. Mam jakiś punkt odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 24.07.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Nawet nie polskość a polaczkowatość. Ja osobiście też szukam doku na ogródek działkowy i podoba mi się, ze ktoś wrzuca zdjęcia konkretnych modeli. Mam jakiś punkt odniesienia. A mi się nie podoba jak ktoś nachalnie reklamuje swój marny produkt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 24.07.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) Nawet nie polskość a polaczkowatość. Ja osobiście też szukam doku na ogródek działkowy i podoba mi się, ze ktoś wrzuca zdjęcia konkretnych modeli. Mam jakiś punkt odniesienia. https://www.google.pl/search?q=altanki+drewniane&rlz=1C1LENN_enPL521PL521&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OC_RU5PjDIaJ7Abc34DgAw&ved=0CDcQsAQ&biw=1366&bih=667#q=domek+ogrodowy&tbm=isch trzeba być ślepym by nie namierzyć więcej punktów odniesienia , butyński ma rację reklamujecie się żałośnie , wystarczy kupić płatny profil stworzyć wątek o altanach czy domkach wstawić swoje realizacje podyskutować , doradzić itp , a nie tak z partyzanta . Edytowane 24 Lipca 2014 przez maciej74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akana 20.02.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Witam Przymierzam się do zakupu domku drewnianego na działkę. http://www.stimeo-domki.pl/390-1469-thickbox/lara-4.jpg Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć na temat sklepu bądź produktów oferowanych przez stimeo-domki.pl ? Ceny mają fajne, ale jak z jakością i terminami? Nie znam tej firmy ,ale ja bralem w firmie Depsan domki modulowe i tam maja wszystko na wymiar.Zadzwon sprawdz .maja duzy wybor i robia na wymiar z porzadnego drewna konstrukcyjnego a nie z byle chlamu.zadzwon do nich nie sa drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts