mel22 22.06.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam. Mam w piwnicy na podłodze stary beton. Nie jest spękany ale ściera się nawet przy szuraniu butem. Czy można na niego wylać wylewkę samopoziomującą i jaka grubość tej wylewki będzie odpowiednia. Z góry dziękuję za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.06.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Twoja ta piwnica?Wtedy MOŻESZ wylać tam COKOLWIEK.Nawet wiadro, czy kilka, pomyj... Napisałbyś CO chcesz osiągnąć to łatwiej by Ci było pomóc. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mel22 22.06.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Puknij się w łeb "znafco" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.06.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Dobrze.A Ty sobie radź jak umiesz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 22.06.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam. Mam w piwnicy na podłodze stary beton. Nie jest spękany ale ściera się nawet przy szuraniu butem. Czy można na niego wylać wylewkę samopoziomującą i jaka grubość tej wylewki będzie odpowiednia. Z góry dziękuję za radę. na co chcesz coś wylewać to wiem, ale pod co tego n ie wiem, a to najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mel22 23.06.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 na co chcesz coś wylewać to wiem, ale pod co tego n ie wiem, a to najważniejsze! W zasadzie to chciałbym, żeby można było mopem przemyć, w perspektywie pralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoopfan 26.06.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 jeśli stary beton jest jeszcze w nienagroszym stanie to można wylać wylewke samopoziomującą i czekać aż wyschnie, następnie można kleić płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 26.06.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 W zasadzie to chciałbym, żeby można było mopem przemyć, w perspektywie pralnia. Jeżeli nie jest spękany, mozesz go wyszlifować (wyrównać) i zaimpregnować lub pomalować farbami do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts