edyta1234 22.06.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 witam wszystkich Sprawa wygląda następująco:31 marca rozpoczął się remont w moim mieszkaniu. Remontem objęte jest 16 z 50 metrów to jest kuchnia i przedpokój. Pierwszego dnia została zdjęta podłoga, wszystko ze ścian (wcześniej sama zdjęłam boazerie) oraz wycięte dwie futryny żeby zwiększyć przestrzeń. Remont jest dość duży trzeba było wyrównać ściany i sufity do tego w dwóch miejscach zabudować rury oraz położyć podłogę.Robi to jedna osoba.I tu pojawia się problem: pomimo rozpoczęcia w marcu remont trwa do dziś. Od 3 miesięcy nie mam kuchni, zrobienie prania w tych warunkach prawie graniczy z cudem, nie wspominam o tym jak wyglądają pozostałe pokoje i że codziennie trzeba sprzątać toaletę przed wzięciem prysznica. Pytanie ile powinien trwać remont przy stanie opisanym powyżej? Będę wdzięczna za odpowiedz bo przyznam szczerze, że cierpliwość mi już się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts