Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porządkujemy dział - czekamy na Wasze uwagi

Recommended Posts

Wypowiem się :) Nie buduję domu, tylko urządzam mieszkanie, w związku z tym interesują mnie najpierw wnętrza mieszkań. Do mieszkań często szuka się mniejszych gabarytowo narożników, sof, szafek itd., ciekawych aranżacji zagospodarowania każdego niemal centymetra ;). Dlatego ja chętnie widziałabym podział w galerii na wnętrza domów i wnętrza mieszkań.

• 2 months później...
  • 8 months później...
  • 3 months później...
Forum muratora pomogło mi w dokonaniu wielu trudnych wyborów zarówno w czasie samej budowy jak i wykończeniówki. Galerie użytkowników były dla mnie niejednokrotnie inspiracją do stworzenia idealnego dla mnie wnętrza. To co mi przeszkadzało i przeszkadza to brak możliwości wyświetlenia samych zdjęć z danego tematu. Wiele wątków ma po kilkaset stron. Fajnie, że forumowicze dyskutują na różne tematy. To czyni to forum wyjątkowym. Niemniej jednak część forumowiczów szuka inspiracji wnętrzarskich i wiele z nich może im umknąć pod ogromem tekstu, przez który nie mają czasu przebrnąć by wyłuskać perełki. A takie z pewnością są...

• 5 months później...
Zgadzam się z B-Ania! Warto byłoby tak skonstruować galerię, żeby zdjęcia domu (autentyczne, nie inspiracje) wyświetlały się na początku wątku - przekopywanie się przez te wszystkie strony, gdzie wiele wpisów to jednowyrazowa wymiana informacji typu 'dzień dobry' jest udręką i mocno zaniża wartość galerii! pozdrawiam! :-)