Redakcja 23.06.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Co Wam przeszkadza? Jak usprawnić korzystanie z forum? Jakie są Wasze rady co do forum i tego działu - czekamy na Wasze uwagi. Każdemu autorowi merytorycznego wpisu wyślemy Numer Specjalny Muratora. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 25.06.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Wypowiem się Nie buduję domu, tylko urządzam mieszkanie, w związku z tym interesują mnie najpierw wnętrza mieszkań. Do mieszkań często szuka się mniejszych gabarytowo narożników, sof, szafek itd., ciekawych aranżacji zagospodarowania każdego niemal centymetra . Dlatego ja chętnie widziałabym podział w galerii na wnętrza domów i wnętrza mieszkań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 18.09.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Flawia, jestem za! Osoba urządzająca mieszkanie często ma inne priorytety, niż osoba urządzająca dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 21.05.2015 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 A ja chciałem powiedzieć, że w przyklejonym temacie tuż pod tym (temat zamknięty więc nie mogę tam napisać) jest link w którym jest instrukcja wklejania zdjęć na forum ale link nie działa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 24.05.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Wiedziałem, ze się nikt nie ustosunkuje do tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 24.05.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Tak, jak do poprzednich wpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 24.05.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Czyli redakcja/admin ma nas i nasze problemy głęboko ....Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_Ania 18.09.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Forum muratora pomogło mi w dokonaniu wielu trudnych wyborów zarówno w czasie samej budowy jak i wykończeniówki. Galerie użytkowników były dla mnie niejednokrotnie inspiracją do stworzenia idealnego dla mnie wnętrza. To co mi przeszkadzało i przeszkadza to brak możliwości wyświetlenia samych zdjęć z danego tematu. Wiele wątków ma po kilkaset stron. Fajnie, że forumowicze dyskutują na różne tematy. To czyni to forum wyjątkowym. Niemniej jednak część forumowiczów szuka inspiracji wnętrzarskich i wiele z nich może im umknąć pod ogromem tekstu, przez który nie mają czasu przebrnąć by wyłuskać perełki. A takie z pewnością są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.03.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Zgadzam się z B-Ania! Warto byłoby tak skonstruować galerię, żeby zdjęcia domu (autentyczne, nie inspiracje) wyświetlały się na początku wątku - przekopywanie się przez te wszystkie strony, gdzie wiele wpisów to jednowyrazowa wymiana informacji typu 'dzień dobry' jest udręką i mocno zaniża wartość galerii! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.03.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Forum muratora pomog Zajrzyj na extradom tam jest masa interesujących Cię zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts