gorski642 23.06.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam, wykanczam obecnie lazienke, w ktorej ma wisiec piec gazowy kondensacyjny, projektowane bylo jednak z mysla o zwyklym piecyko gazowym z otwarta komora spalania. jako ze kondensayjny nie potrzebuje dodatkowego nawiewu, mam pytanie jak zaslonic dolna czesc przewodu kominowego i czym zatkac ta przerwe miedzy gornym otworem do ktorego pojdzie rura ze spalinami z pieca a dolnym otworem? wlozyc tam ytonga? styropian? w zalaczniku zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 23.06.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 to chyba jest miejsce na drzwiczki wyczystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 23.06.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ten przewód nie jest szczelny, musisz włożyć w to przewód spalinowy do kondensata, a to możesz wykorzystać jako przewód czerpny powietrza - zamurować dół, włożyć styro i zapaćkać, co chcesz aby szczelnie zatkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorski642 26.06.2014 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 wiem ze nie jest szczelny, zwykla kamionka w srodku, wlasnie do kondesata chce wstawic tam rure taka zeby spaliny szly srodkiem a powietrze na zewnatrz, i ten kawałek miedzy góra a dołem bedzie nie wykorzystany, a w rogu chce zamontowac kabine prysznicowa, i zeby w zimie nie było potem nie przyjemnych nalotow z grzyba czy cos chciałem to zatkac tylko wlasnie nie wiem czym, ale chyba dam styropian a z góry i z dołu regips i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts