joannak26 24.06.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów i proszę o poradę. Znalazłam na allegro drzwi w okazyjnej cenie, ale zaznaczono że to okazja i są to drzwi poreklamacyjne, ale na większości nic tam nie ma. Po zdjęciach faktycznie nie widać żadnych ubytków i w rozmowie pan mnie nawet zapraszał abym wybrała sobie najlepsze sztuki. Czy to faktycznie możliwe, żeby tak na prawdę dobre drzwi (jak mówią że nie widać żadnych defektów) sprzedają tak tanio. Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc, aby aukcja mi nie uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 24.06.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 różne są chwyty marketingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.06.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Problem z fotografowaniem szkła polega na tym, że wady najczęściej nie widać . W ogóle jest trudno sfotografować szkło żeby oddawało rzeczywistość.Jak coś jest po reklamacyjne tzn., że wymieniono na nowe ze względu na coś tam co nie spełniało założeń jakościowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nela29 25.06.2014 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 I jeśli pan mówi żebyś wybrała najlepsze tzn że widać co z nimi nie tak i mają różne defekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannak26 25.06.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 dzięki wielkie za opinie przejadę się i zobaczę w jakim stanie one są i jak w dobrym to wybiorę i zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 25.06.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 przejadę się i zobaczę w jakim stanie one są Zdaje się, że jedyna sensowne rozwiązanie. Podjedź, obejrzyj, dotknij. Pamiętaj, że jak kupisz świadomie z wadą to nie dostaniesz gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 25.06.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nie dostajesz gwarancji tylko na tą wadę. Reszta podlega rękojmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.06.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Tylko musi być to dobrze opisane, bo jak wcześniej wspomniano ciężko uchwycić wady szkła. Do mnie wpadają na reklamacje zdjęcia tafli jakby nic się nie stało. Na żywo wygląda to zupełnie inaczej.Najlepiej zmierzyć ile od dołu i ile od boku jest skaza, jak ona wygląda (na czym polega problem), jaka jest jej wielkość. Przykładowo: 30cm od dołu i 20cm od strony zawiasowej rysa długości 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts