lili_82 24.06.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Witajcie, proszę o rade znawców:) Chciałabym zamontować na suficie spoty, efekt końcowy ma być w stylu tego poniżej: Ale nie chcę malować sufitu na czarno... bo jak ja to potem zamaluje jak już mi się znudzi? Dlatego myślalam, żeby zrobić taką czaraną listwę z jakiejś drewnianej kantówki albo nakleić płytę g-k. Opcja z drewnianą listwą bardziej mi odpowiada. Czy mogłabym w takiej drewnianej listwie zrobić wyżłobienie na kable? Czy mogę zrobić w suficie tylko jeden punkt elektryczny i z niego rozprowadzić przewody (ukryte w tych wyżłobienach) do to tych 3 spotów? Czy spoty muszę mieć jakiąs specjalną konstrukcję (mam tu na myśli podstawę)? Czy jednak za bardzo kombinuje i lepiej zrobić 3 punkty elektryczne (tylko, że za każdy punkt ekipa sobie policzy...)? Ja się zupełnie na tym nie znam, a mąż wyjechała i zostawił mnie z remontem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 24.06.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 nie trzeba nic wyżłobywać wystarczy przewiercić wiertarką, masz tam w ogóle prąd, w miejscu w którym to chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 24.06.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 no na pewno, bo jak inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili_82 24.06.2014 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Prąd będzie doprowadzony - az takim laikiem to nie jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili_82 29.06.2014 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Podbijam i proszę o wyjasnienie jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts