eska-j 27.05.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Oj Kinga! Jestem pod wrażeniem, że zaczęłaś opisywać swoje budowlane przygody. Pisz, pisz dziewczyno, ja jestem parę kroków z tyłu, za Wami - czegoś się zawsze nauczę . A tak na poważnie, życzę Ci, aby Twoje budowanie i pisanie szło jak z nut! Czekam na ciąg dalszy. Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 gryzę pazurki z ciekawości i czekam na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 28.05.2004 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Ojej, jak mi miło, dziękuję Eska - Ty to znasz nasze przygody chyba bardziej szczegółowo niż w dzienniku A tak przy okazji, to czekam na @... Jak tam u Was postępuje? Magi - cd będzie, zaraz się zabieram do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.05.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Kinga - Sobieszewo....jakie miłe wspomnienia z tym miejscem się wiążą..... pisz, pisz...fajnie się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.05.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 no niezły numer z tym promem, a właściwie z niemożliwością przewożenia ciężkich rzeczy ...a prom pamietam...w autobusie tylko można było siedzieć na czas przepłynięcia...reszta ludzików musiała wysiąść, przejść na piechotkę i tam z powrotem wsiąść ...a może to właśnie wiązało się z tym tonażem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.05.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Niezly numer z tym promem i mostami faktycznie jak tu sie budować ciekaw jestem ile jest tam takich budow jak twoja? oj ci mostowi to chyba nie trzeźwieją wogole, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 28.05.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Jak to miło, że jest forum Nasze otoczenie wprawdzie podchodzi do naszej budowy życzliwie, ale kompletnie bez zrozumienia... czemu się nie dziwię Maksiu - faktycznie na wyspie parę budów jest, między innymi miasto buduje sieć kanalizacyjną... ciekawa jestem czy np. studzienki przewożą na przyczepce po jednym kręgu, a beton kręcą na miejscu A panów trzeźwych nie widziałam... chociaż oni się o to piwo nie prosili... Ivonesca - Ty z drugiego końca Polski i znasz Sobieszewo? Niektórzy rodowici Gdańszczanie nigdy tam nie byli... Dzisiaj mam luz w pracy, więc jeszcze trochę popiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.05.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Widoczki - piękne a Wy to macie samozaparcie potwierdza się "dla chcącego nic trudnego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 28.05.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Kinga bardzo miło mi się czytało Twój dziennik ...czekam na ciąg dalszy W Sobieszewie mam rodzinę ...taką dalszą......ale wiem, że tam pięknie, bo byłam wiele razy Uda się trzymam kciuiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 30.05.2004 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2004 Eska - Ty to znasz nasze przygody chyba bardziej szczegółowo niż w dzienniku A tak przy okazji, to czekam na @... Jak tam u Was postępuje? Pewnie, że znam! Ale fajnie jeszcze sobie poczytać. Może ujawnią się jakieś ciekawe szczegóły. A tak na poważnie, to chętnie pooglądam sobie jakieś zdjęcia z Twojej budowy. Jak tak dalej czas bedzie uciekał, to nie wiem kiedy się do Was wybierzemy, na razie pozostaje internet. A tak w ogóle, to idę skrobnąć Ci jakąś emalię. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 31.05.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Kingaa - w sprawie dostępu ciężarówek na plac budowy. Buduje się krótko a mieszka długo - więc zwróć uwagę na pozytywy tego stanu rzeczy. Mianowicie jak już wybudujecie to nie będą wam pod oknami jeździły 30 t tiry . A jak by zaczęły to może z kierownictwem panów od piwa dałoby się wynegocjować wymianę gości na niepijących Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 31.05.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Dziękuję wszystkim za miłe słowa i otuchę Magi - samozaparcie to my wszyscy tutaj na forum mamy I wszyscy tutaj jesteśmy dzielni, zdolni i w ogóle Bogus - nam pod oknami i tak nie będą jeździły, bo jesteśmy w bocznej uliczce, zresztą tamtędy za bardzo nie mają dokąd jechać No poza budującymi sąsiadami, ale nie bądźmy tacy... w końcu każdy chciałby zbudować swój domek w normalny sposób Gierga - to przy okazji odwiedzin u rodzinki zapraszam do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 super, że wam się udało, trzymam kciuki za rychły koniec budowy a, dzienniki z tzw. "przebojami" bardzo fajnie się czyta, ale tylko czyta i lepiej nie doświadczać na żywym organiźmie czekam na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 31.05.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Kingaa - dziękuję za zaprosiny. Jak bede jechała w tamte strony...to dam znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.06.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Kinga - a znam trochę znam byłam tam na OHP pracowałam w kuchni na dziecięcej kolonii....zapie* był straszny bo 12 godzin dziennie co drugi dzień (dla nieletnich niedozwolone, ale sic! to było dawno ) ..a wolne dni to spędzałyśmy sobie fajnie z dziewczynami....dużo zwiedzałyśmy...a poza tym oczywiście miłe wylegiwanie na plaży ..oj, jakie fajne wspomnienia PS. Piękne zimowe zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 15.06.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Czupurku, dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą Ivonesca, to masz fajne wspomnienia Ale miejsce jest piękne, prawda? Jakbyś chciała sobie powspominać "na żywo" to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 15.06.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 pan nr 3 się nie odezwał, chociaż miał dać wycenę tydzień temu (Benicio - to Twój kuzyn!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 15.06.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 No co Ty, przecież nie mam pretensji do Ciebie... Tak sobie tylko napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ivonesca, to masz fajne wspomnienia Ale miejsce jest piękne, prawda? Jakbyś chciała sobie powspominać "na żywo" to zapraszam dziękuje serdecznie ...może akurat mnie kiedyś zawieje w tamtą stronę..... ....i znów widze dziś most pontonowy na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 20.06.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Kinguś nie martw się wszystko się jakoś ułoży ...zobaczysz. Nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . Ja trzymam kciuki z całych sił Fajny masz ten dziennik czytam go na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts