Kingaa 26.04.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Kinga - jesteś tu jeszcze czasami? napisz co u Was słychać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 13.07.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ale mnie tu dawno nie było... wyłączyłam się całkowicie z tematu budowy, nawet przez pewien czas odczuwałam wręcz wstręt, więc nie zaglądałam ani na forum, ani do gazetek ani nic... Ivo u nas tak właściwie nic nie słychać w temacie domu dzieje się niewiele, no może oprócz tego, że jesienią zrobiliśmy w końcu kuchnię - tyle zwlekaliśmy, nawet nie ze względów finansowych, ale jak sobie myślałam, że mi się będą znowy obcy fachowcy pętać na działce nadal pobojowisko - do ogrodnictwa jednak nie mam serca, jak mi się zresztą wydawało - coś tam rodzinka czasem podłubie i tyle I tak się toczy - jak tak dalej pójdzie to przez najbliższe 10 lat nie będzie ogródka a z sufitu będą zwisały gołe żarówki, bo mnie odrzuca od sklepów z wyposażeniem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 witaj ogródek jeszcze polubisz - zobaczysz ...a prowizorki żyją najdłużej - to przećwiczone u nas też ale powolutku jakoś będzie szło dalej do przodu.mam nadzieję że wstręt do sklepów minie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 hej, hej bywasz tu jeszcze?? co słychać nad morzem?? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.08.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 No i kingaa na dobre przepadła. Ciekawe, czy zagląda tu jeszcze ? A nad morzem piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts